Huis > H > Hoe Meet Iphone Afstand?

Hoe meet iPhone afstand?

De iPhone kan stappen meten dankzij een kleine chip, die in 2013 werd ingevoerd. Deze 'M-series motion coprocessor' is een chip die sensordata verzamelt van de versnellingsmeter, gyroscoop en het digitale kompas in de iPhone. Hiermee is het mogelijk om de beweging en de richting ervan te meten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, hoe accuraat is de stappenteller van apple?

Gebruik je de Activiteit-app op je iPhone als stappenteller, dan klopt het aantal waarschijnlijk niet. Uit onderzoek van de universiteit van British Columbia blijkt dat de iPhone het aantal stappen te laag inschat, met een verschil van maar liefst 21,5%. Trouwens, hoe groot is de gemiddelde staplengte? De gemiddelde paslengte voor een volwassen man is 70 cm. Bij vrouwen is deze 60 cm. Ook is het goed om er rekening mee te houden dat een pas anders is dan een stap. Op een stappenteller worden 2 passen gerekend als 1 stap.

Bovendien, hoe meet een iphone stappen?

Er zijn meerdere manieren waarop de iPhone stappen meet. De meest gebruikelijke manier is via de ingebouwde stappenteller. De stappenteller van de iPhone gebruikt de versnellingsmeter van de telefoon om het aantal genomen stappen te schatten. Andere manieren om stappen op de iPhone te meten zijn met de app Gezondheid of een app van derden. Vervolgens, hoe meet een stappenteller je stappen? Een stappenteller is een klein, draagbaar apparaatje dat uw stappen telt door de beweging van uw lichaam te detecteren. Het wordt meestal op uw heup of taille bevestigd. Sommige stappentellers meten ook de afstand die je hebt afgelegd en de calorieën die je hebt verbrand.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kan ik mijn stappen tellen?

Het tellen begint zodra de sensoren in je telefoon bewegingen herkennen. De belangrijkste bewegingsherkenner is de versnellingsmeter. Komt jouw snelheid boven een bepaalde waarde? Dan telt deze als een stap. Hoeveel stappen per dag is gezond om af te vallen? Als je een paar kilo wilt afvallen dan is 10.000 stappen per dag om te beginnen een mooi streven. Een volwassen persoon verbrandt gemiddeld 100 calorieën per 2000 stappen. Dat leert ons dat 10.000 stappen gelijkstaat aan 500 calorieën.

En nog een vraag, hoeveel km is 10 000 stappen?

10.000 stappen per dag staat gelijk aan het lopen van 7 à 8 kilometer. Als je 5 kilometer per uur wandelt, dan ben je ongeveer 1,5 uur bezig om de 10.000 stappen te halen. En dat betekent doorstappen. Maar die stappen hoef je natuurlijk niet achter elkaar te zetten, maak gewoon gedurende de dag meters! Men kan zich ook afvragen: wat is de beste gratis stappenteller? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Enkele van de populairdere gratis stappentellers zijn Google Fit, Calory en Endomondo. Alle drie deze apps zijn beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

Wat is een goede Staplengte?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van factoren als iemands lengte, beenlengte en loopstijl. Een goede vuistregel is echter om stappen te nemen die ongeveer 50-60% van uw lengte zijn.

Door Martinic Meury

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is een stap van een vrouw? :: Wat moet je doen als de printer offline is?
Handige links