Huis > W > Waar Is Star Trek Discovery Te Zien?

Waar is Star Trek Discovery te zien?

In regio's waar je Paramount+ al kan krijgen is de serie vanaf vrijdag aanstaande te zien. Ook biedt Paramount+ zijn abonnees 50 procent korting voor de eerste drie maanden met de promotiecode STARTREK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe heet de nieuwe Star Wars film?

Onbekende films - 2025/2027

Rogue Squadron is de eerste nieuwe Star Wars-film waarvan we de naam weten, maar er lopen op het moment nog een paar projecten. Regisseur Rian Johnson (The Last Jedi) werkt aan een nieuwe Star Wars-trilogie, die los staat van de negen films uit de 'originele' reeks.
Waar is The Last Jedi opgenomen? Er werd gefilmd in de Pinewood Studios en op locatie op de Skellig-eilanden in Ierland, het Kroatische Dubrovnik, Skaftafell (IJsland) en Salar de Uyuni (Bolivia).

Trouwens, wat is de eerste star trek?

De eerste aflevering van de originele Star Trek serie werd uitgezonden op 8 september 1966. De serie speelt zich af in de 23e eeuw en volgt de avonturen van het Starship Enterprise, een Starfleet-schip, terwijl de bemanning het heelal verkent. Waar Star Trek Discovery seizoen 4 kijken? Star Trek Discovery seizoen 4 is te zien op CBS All Access.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoeveel afleveringen seizoen 3 Star Trek?

Star Trek: Discovery seizoen 3 bestaat uit 13 nieuwe episodes en krijgt elke vrijdag een nieuwe aflevering op Netflix tot en met 8 januari. Je kunt ook vragen waar kwam voyager uit star trek terecht? Echter, enkele momenten nadat Voyager de Badlands in is getrokken komt er een energiegolf op het schip af. Dit blijkt een transportstraal te zijn van een oud wezen genaamd Caretaker (verzorger). Hierdoor wordt Voyager naar het Deltakwadrant getransporteerd, 70.000 lichtjaar van de Aarde.

Welke vrouw was kapitein op de Star Trek Voyager?

Tijdens de 75 jaar durende terugreis van de Voyager naar de aarde komt de bemanning onbekende soorten tegen terwijl ze een mysterieus ruimtekwadrant naderen. Kijk zoveel je wilt. Deze spin-off van Star Trek won zeven Emmy Awards. Kate Mulgrew speelde de hoofdrol als eerste vrouwelijke kapitein. Welke vrouw was kapitein op het Star Trek? De vrouw die kapitein was op Star Trek was Kathryn Janeway.

Wat dit betreft, welke films komen er uit in 2022?

Er zijn momenteel geen films aangekondigd voor release in 2022.

Door Gaughan

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel films van Star Trek zijn er? :: Waarom verschil in stappentellers?
Handige links