Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Snap Die Nog Niet Verstuurd Is?

Hoe verwijder je een snap die nog niet verstuurd is?

Om een bericht te deleten, druk je er lang op en klik je op 'verwijder'. Let op: deze functie is alleen beschikbaar voor de chat, en niet voor directe snaps. Als je dus een foto maakt via Snapchat en je verstuurt deze naar een of meerdere personen, kun je hem niet meer verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, waarom kan ik niemand toevoegen op snapchat?

Er zijn in principe twee mogelijke redenen waarom u geen mensen aan uw vriendenlijst kunt toevoegen. Ten eerste kan het uw netwerkverbinding zijn. Snapchat heeft een actieve internetverbinding nodig om veel andere mensen toe te kunnen voegen. Wat betekent permanent geblokkeerd Snapchat? Snapchat kan je account vergrendelen als je apps of plug-ins van derde partijen gebruikt, ongewenste of beledigende snaps verstuurt, te veel vrienden toevoegt zonder je account te verifiëren of als je account gehackt is. Als je Snapchat-account tijdelijk geblokkeerd is, dan kun je gewoonlijk terug inloggen na 24 uur.

En nog een vraag, wat is permanent geblokkeerd?

Wanneer een account permanent is geblokkeerd, betekent dit dat het account door Twitter is geblokkeerd en niet langer kan worden gebruikt. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, zoals spamming, misbruik of het schenden van de servicevoorwaarden van Twitter. Zodra een account permanent is geblokkeerd, kan de gebruiker geen nieuwe account meer aanmaken met hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer. Dienovereenkomstig, hoe kan je geblokkeerde mensen zien op snapchat? Er is momenteel geen manier om te zien wie jou heeft geblokkeerd op Snapchat. Als iemand je heeft geblokkeerd, kun je hun snaps niet meer zien of met ze chatten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom is mijn account geblokkeerd?

Als je 5 keer achtereen met verkeerde gegevens hebt proberen in te loggen, krijg je de melding dat je account tijdelijk geblokkeerd is. Dit is uit veiligheid en ter bescherming van je account. Na 6 uur wordt de blokkade opgeheven. Kun je op 2 telefoons op Snapchat? Je kan Snapchat niet op twee apparaten tegelijk gebruiken

Je kan je account niet gebruiken op twee accounts tegelijk en als je het probeert, wordt je uitgelogd op je andere apparaat.

Dienovereenkomstig, kun je gehackt worden via snap?

Gebruikersnamen maakten deel uit van de gegevens die werden gepubliceerd door de Snapchat-hackers. In combinatie met telefoonnummers vormt dit een risico voor iedereen die zijn of haar echte naam (of een gedeelte daarvan) heeft gebruikt. Hoe verwijder ik snap account? De eerste stap is inloggen op je Snapchat-account op de app of website. Op de app moet u naar uw profielpagina gaan door op het spookpictogram in de linkerbovenhoek te tikken. Op de website moet u klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Zodra u op uw profielpagina bent, zal er een optie zijn om "Mijn account verwijderen". Tik of klik hierop en voer vervolgens uw wachtwoord in ter bevestiging.

Bovendien, waarom werkt snapchat niet op iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Snapchat niet werkt op je iPhone. Een mogelijkheid is dat er een probleem is met de Snapchat-app zelf en dat je moet updaten naar de nieuwste versie. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de software van je iPhone en dat je moet updaten naar de nieuwste iOS-versie. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de hardware van je iPhone en dat je ermee naar een Apple Store of een erkend reparatiecentrum gaat.

Door Dorena

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik op mijn Hotmail komen? :: Kun je Ring camera uitzetten?
Handige links