Huis > W > Wat Is Een Voice Note?

Wat is een Voice Note?

Met deze functie kan je telefoon dienst doen als een kleine dictafoon. Je kan dan een boodschap inspreken en deze later terug luisteren. Zoals uit de naam naar voren komt, is het enkel geschikt voor korte berichtjes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste voice recorder?

De Sony ICD-PX240 kan tot 32 uur opnemen en heeft een lange batterijlevensduur. De recorder kan tot 1043 uur opnemen en heeft 4 gigabyte geheugen. De voicerecorder heeft twee batterijen.

Dienovereenkomstig, kan je virus krijgen via whatsapp?

Voordat je begint met lezen: WhatsApp blijft gewoon veilig om te gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ook jouw telefoon zomaar kan worden gehackt via een appje. Dus, hoe lang kun je opnemen met dictafoon? Er is geen praktische limiet aan de lengte van de opnames, maar uiteindelijk zal de vrije ruimte op je iPhone op zijn als je opname te lang is.

Hoe zet ik Dictafoon bestanden van mijn iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om dictafoonbestanden van je iPhone te converteren. Eén manier is het gebruik van een app van derden zoals iMazing, die je kunt downloaden in de App Store. Zodra u iMazing hebt geïnstalleerd, kunt u uw iPhone aansluiten op uw computer en de app gebruiken om de dictafoonbestanden naar uw computer over te brengen. Een andere manier is om de iCloud-website te gebruiken om de Dictaphone-bestanden naar uw computer te downloaden. Hiervoor moet u zich aanmelden bij uw iCloud-account op de website en vervolgens de Dictafoon-bestanden selecteren die u wilt downloaden. Zodra de bestanden zijn gedownload, kunt u een bestandsconverter gebruiken om de bestanden om te zetten naar een formaat dat op uw computer kan worden afgespeeld. Hoe werkt Dictafoon op macbook? Wanneer u het programma Dictaphone op uw MacBook installeert, maakt het een nieuw microfooninvoerapparaat aan. Om Dictaphone te gebruiken, moet je dit nieuwe invoerapparaat selecteren in je geluidsvoorkeuren. Zodra je dat hebt gedaan, zal Dictaphone beginnen met het opnemen van elk geluid dat door je microfoon komt.

Gerelateerde artikelen

Wat is een voice match?

U kunt de Google Assistent trainen om uw stem te herkennen, zodat deze kan verifiëren wie u bent voordat u gepersonaliseerde resultaten krijgt wanneer u Voice Match inschakelt. Voice Match kan worden ingeschakeld voor een huis of voor afzonderlijke apparaten met de Assistent, zoals een luidspreker, een slim scherm of een klok.

Hoe kan ik een gesprek opnemen op mijn telefoon?

Een opname starten vanuit een gesprek

  1. Open de app Telefoon .
  2. Bel iemand of wacht tot je wordt gebeld.
  3. Tik op het scherm van het actieve gesprek op Opnemen. om je gesprek op te nemen.
  4. Tik op Opname stoppen. om de opname te stoppen.
Waar vind ik de dictafoon op mijn iPhone? Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen.

Men kan zich ook afvragen: waarom heb ik geen geluid op mijn iphone?

Ga naar 'Instellingen' > 'Geluiden' (of 'Instellingen' > 'Horen en voelen') en schuif de regelaar 'Beltoon en meldingen' een paar keer heen en weer. Als u geen geluid hoort, of als de luidsprekerknop op de schuifregelaar 'Beltoon en meldingen' grijs is, heeft de luidspreker mogelijk service nodig. Kun je verwijderde WhatsApp berichten terughalen? Ja, je kunt verwijderde WhatsApp-berichten herstellen. Daarvoor moet je een programma voor gegevensherstel gebruiken dat compatibel is met WhatsApp. Zodra je een compatibel programma hebt gevonden, moet je de instructies van het programma volgen om je verwijderde berichten te herstellen.

Dienovereenkomstig, hoe stel ik geluid in bij whatsapp iphone?

Er zijn een paar manieren om het geluid voor WhatsApp-meldingen op je iPhone te wijzigen.
Het meldingsgeluid voor alle contacten wijzigen:
1. Open WhatsApp en ga naar Instellingen.
2. Tik op Meldingen.
3. Tik op de knop naast Meldingen toestaan om meldingen in of uit te schakelen.
4. Tik op Geluiden en selecteer het geluid dat je wilt afspelen voor WhatsApp-meldingen.
Het meldingsgeluid voor een individueel contact wijzigen:
1. Open WhatsApp en ga naar je Chats.
2. Tik op de naam van het contact bovenaan de chat.
3. 3. Tik op de naam van het contact bovenaan de chat.
4. Tik op Aangepaste meldingen.
5. Tik op het schakelaartje naast Meldingen toestaan om meldingen in of uit te schakelen.
6. Tik op Geluiden en selecteer het geluid dat je wilt afspelen voor WhatsApp-meldingen van dit contact.

Door Nena Torred

Vergelijkbare artikelen

Hoe stuur je een app naar meerdere personen? :: Hoe verstuur je een gesproken bericht?
Handige links