Huis > H > Hoe Verstuur Je Een Gesproken Bericht?

Hoe verstuur je een gesproken bericht?

Een spraakbericht versturen

  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Tik op de Microfoon , houd deze ingedrukt en begin met praten.
  3. Zodra je klaar bent, laat je de Microfoon weer los. Het spraakbericht wordt automatisch verstuurd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verstuur ik een groot bestand?

Is het mogelijk om grote bestanden via e-mail te versturen? U kunt grote bestanden via e-mail versturen door een link te maken naar een bestand in de cloud. U kunt een bestand via e-mail verzenden als u er met de muis overheen gaat en op Delen klikt.

Kan je spraakberichten doorsturen?

Voordat u het spraakbericht doorstuurt, kunt u een bericht opnemen dat u samen met het spraakbericht verzendt zodat u kunt laten weten waarom u het bericht doorstuurt. Ga naar . Kies het spraakbericht, klik erop met de rechtermuisknop en klik vervolgens op Spraakbericht doorsturen. Hoe kan ik een audio opname maken via WhatsApp? Geluidsopname sturen

  1. Tik op de app WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Tik op een gesprek.
  4. Tik rechtsonder op het pictogram van een microfoon, houd de microfoon ingedrukt en veeg omhoog.
  5. De geluidsopname begint.
  6. Gaat het inspreken helemaal mis?
  7. Bent u klaar met inspreken en wilt u het even terugluisteren?

Hoe Dictafoon opname doorsturen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Dictafoonopname door te sturen. Eén manier is om het audiobestand gewoon als bijlage in een e-mail te sturen. Een andere manier is het gebruik van een cloud-gebaseerde opslagdienst zoals Dropbox of Google Drive. U kunt ook een dienst voor het delen van bestanden zoals WeTransfer gebruiken. Hoe maak ik een geluidsopname met mijn iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsopname te maken met je iPhone. Eén manier is om de Voice Memos app te gebruiken die vooraf op je toestel is geïnstalleerd. Om deze app te gebruiken, open je hem en tik je op de opnameknop om de opname te beginnen. Als u klaar bent, tikt u op de stopknop en vervolgens op de knop Opslaan om uw opname op te slaan.
Een andere manier om een geluidsopname te maken met je iPhone is door de ingebouwde Camera-app te gebruiken. Open hiervoor de app en schakel naar de videomodus. Tik vervolgens op de opnameknop om de opname te beginnen. Zodra u klaar bent, tikt u op de stopknop en vervolgens op de knop Opslaan om uw opname op te slaan.
Je kunt ook apps van derden gebruiken om geluidsopnamen te maken op je iPhone. Er zijn verschillende apps beschikbaar in de App Store waarmee je geluid kunt opnemen, dus je kunt degene kiezen die het beste bij je wensen past.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit?

U kunt gesproken ondertiteling in- en uitschakelen door met de afstandsbediening het menu van de TV-ontvanger te openen. Er is een optie om de gesproken ondertitels in en uit te schakelen in het configuratiemenu.

Dienovereenkomstig, hoe maak je spraakbericht?

Ga naar een chat in WhatsApp en begin met het opnemen van een audiobericht door je vinger op de opnameknop te houden; Veeg tijdens het opnemen omhoog (vanaf de opnameknop); Vervolgens kun je de opname stoppen en terugluisteren. Je kunt ook vragen hoe luister je een spraakbericht af? Een spraakbericht afspelen

Luister naar het bericht. Via de oortelefoon: houd de telefoon bij je oor om het bericht af te spelen via de oortelefoon-luidsprekerfunctie van je telefoon. Via de luidspreker: houd de telefoon weg bij je oor om het bericht via de luidsprekerfunctie van je telefoon af te spelen.

Waar worden WhatsApp gesproken berichten opgeslagen?

Veelgestelde vragen over het opslaan van WhatsApp-audio

Op Android worden mediabestanden automatisch opgeslagen in je WhatsApp / Media / map. Als je interne opslag hebt, bevindt de WhatsApp-map zich in je interne opslag. Als u geen interne opslag heeft, staat de map op uw SD-kaart of externe SD-kaart.
Dienovereenkomstig, hoe kun je een app doorsturen? Er zijn een paar manieren om een app door te sturen. Eén manier is om de deelfunctie in de app te gebruiken. Deze is te vinden in het menu of de instellingen van de app. Een andere manier is om een app voor bestandsbeheer te gebruiken om het APK-bestand van de app te vinden en het te delen met een andere persoon.

Hoe stuur je iemand een WhatsApp?

Als je iemand een WhatsApp wilt sturen, moet je zijn telefoonnummer hebben opgeslagen in de contacten van je telefoon. Zodra je hun telefoonnummer hebt opgeslagen, kun je de applicatie WhatsApp openen en een nieuwe chat maken. In de nieuwe chat zie je de optie "Bericht verzenden". Zodra je daarop klikt, kun je je bericht typen en op de knop "verzenden" drukken.

Door Buttaro

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Voice Note? :: Hoe duur is een planeet?
Handige links