Huis > W > Waarom Werkt Voice Match Niet?

Waarom werkt Voice match niet?

Zorg ervoor dat het is verbonden met het internet en met hetzelfde wifi-netwerk als je mobiele apparaat. Zorg ervoor dat de microfoon aan staat: Speakers (behalve Google Home), smartdisplays of smartklokken: Zorg ervoor dat de schakelaar voor de microfoon op de achterkant van het apparaat aan staat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan Spraakmodel niet opnieuw trainen?

Train Google opnieuw

  • Tik op de startknop van je telefoon.
  • Tik nu op het kompasicoontje rechtsonder en hierna tik op je profielfoto of je initiaal.
  • Kies nu ”Ok Google” detectie > Spraakmodel verwijderen > OK.
  • Activeer op elk gewenst moment “Ok Google” te zeggen en volg de instructies om je stem op te nemen.
Waarom werkt Hey Google niet in het Nederlands? Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onder 'Alle instellingen' op Talen.

Hoe Voice match instellen?

Voice match instellen is een optie in de Google Assistent-app waarmee je je spraak herkent. Je kunt dit instellen door naar de optie 'Voice match' te gaan in de app. Als je Voice match hebt ingesteld, kun je de Assistent gebruiken op alle devices waarop je bent ingelogd met je Google-account. Wat dit betreft, hoe kom ik in instellingen? Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen van uw computer te komen. Eén manier is om op het startmenu te klikken en dan op het instellingenpictogram. Een andere manier is om op het configuratiescherm te klikken en dan op het instellingenpictogram.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kun je je telefoon ontgrendelen met je stem?

Dankzij Voice Match in de Google-app op Engelstalige apparaten kun je contact maken met Assistent zonder eerst je telefoon te hoeven ontgrendelen. Je kunt dan met 'Oké Google' en 'Hey Google' je telefoon ontgrendelen wanneer de Google Assistent je stem herkent. Wat is mijn dagelijkse briefing? Als je de Assistent om je dagelijkse briefing wilt vragen, zeg je 'Hey Google' gevolgd door 'goedemorgen', 'goedemiddag' of 'goedenavond', enzovoort. Je krijgt het weer, aankomende vergaderingen, een nieuwsbericht, enzovoort.

Wat is leuk om aan Google te vragen?

Grappige Google Assistent-antwoorden

  1. Kun je gedachten lezen?
  2. Vertel eens een grap?
  3. Kun je een liedje zingen?
  4. Waar denk ik nu aan?
  5. Wat is je ochtend routine?
  6. Heb je huisdieren?
  7. Ken je Siri?
  8. Vertel me een verhaal.
Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik de google assistant uit? Er zijn een paar manieren om Google Assistant uit te schakelen. Een manier is om naar de Instellingen-app te gaan en op de optie "Google" te tikken. Tik vanaf daar op het tabblad "Zoeken & Nu" en selecteer vervolgens de optie "Stem". Schakel ten slotte de "Ok Google" detectieschakelaar naar de positie Uit.
Een andere manier om Google Assistant uit te schakelen, is door lang op de thuisknop te drukken en vervolgens naar rechts te vegen om de Google Now-kaarten weer te geven. Tik vanaf daar op de menuknop in de rechterbovenhoek en selecteer de optie "Instellingen". Zet ten slotte de "Ok Google"-detectieschakelaar in de stand Uit.

Wat dit betreft, waarom doet google het niet op mijn telefoon?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over de specifieke telefoon in kwestie en de Google-apps die erop zijn geïnstalleerd. Er zijn echter een paar mogelijke redenen waarom Google bepaalde functies of services niet aanbiedt op een bepaalde telefoon. Het is mogelijk dat de telefoon niet compatibel is met de Google-apps in kwestie, of dat de apps niet zijn bijgewerkt om te werken met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Het is ook mogelijk dat de telefoon geen sterk genoeg signaal heeft om verbinding te maken met de Google-servers, of dat de batterij van de telefoon niet sterk genoeg is om de Google-apps te ondersteunen.

Door Marcellus

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet meer op Google? :: Wat is het eerste deel van Star Wars?
Handige links