Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Objectief?

Wat is een ander woord voor objectief?

afstandelijk, feitelijk, onbevangen, onbevooroordeeld, onpartijdig, waardevrij, zakelijk. als synoniem van een ander trefwoord: onbevangen (bn) : objectief, onbeschroomd, onbevooroordeeld, ongedwongen, onpartijdig, vrijmoedig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Bovendien, is een feit subjectief?

Een feit moet met objectieve waarnemingen vastgesteld en getoetst kunnen worden (zie het artikel wetenschappelijke methode). Echter, het doen van de waarneming is subjectief en afhankelijk van persoonsgebonden factoren, zoals perspectief, voorkeur, nauwkeurigheid, tijdigheid, compleetheid en omstandigheden. Hoe kan je objectief zijn? Objectiviteit: feiten en geen meningen

  • De leidinggevende laat zich niet leiden door persoonlijke voorkeur of afkeur, ook niet door geruchten of meningen van derden.
  • De leidinggevende heeft geen vooringenomen standpunt maar is onpartijdig en onbevangen.

Dienovereenkomstig, wat is een ander woord voor subjectief?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de context waarin het woord wordt gebruikt. Enkele mogelijke synoniemen voor subjectief zijn echter bevooroordeeld, eenzijdig, persoonlijk en individueel. Je kunt ook vragen wat is een objectieve beoordeling? Een objectieve beoordeling is een type beoordeling dat niet wordt beïnvloed door de persoonlijke gevoelens of meningen van de beoordelaar. Dit type beoordeling wordt vaak gebruikt op gebieden als geneeskunde en geestelijke gezondheid, waar het belangrijk is een duidelijk en onbevooroordeeld oordeel te hebben.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, wat is objectief en subjectief voorbeeld?

Door scherp te zijn op vooronderstellingen in taal kunnen we steeds objectiever waarnemen: Objectief: als het onafhankelijk is van de mening van mensen, zonder interpretatie. Subjectief: als er wel een mening of een interpretatie is. Wat is het verschil tussen objectief en subjectief observeren? Objectief observeren is het tegenovergestelde van subjectief observeren. Een observatie is objectief wanneer de spw'er alleen van de feiten uitgaat. De doelgroep wordt door de spw'er dus niet geobserveerd terwijl hun gedragingen door de spw'er worden ingekleurd.

Daarvan, wat betekent het achtervoegsel?

Een achtervoegsel (of: suffix) is een taalelement dat niet als los woord kan voorkomen, maar aan een grondwoord wordt toegevoegd, waardoor een nieuw woord ontstaat. Wat betekent het achtervoegsel Logie? Het achtervoegsel Logie is afgeleid van het Griekse woord logos, dat "woord" of "spraak" betekent. Het wordt gebruikt om woorden te vormen die verband houden met communicatie, zoals biografie (levensverhaal), eulogie (lofrede) en logo (symbool).

Dienovereenkomstig, wat zijn objectieve kenmerken?

Objectieve kenmerken zijn fysieke of meetbare kenmerken van een voorwerp of verschijnsel. Zij worden vaak gebruikt om objecten te beschrijven en te identificeren, en om ze te vergelijken en te contrasteren. Objectieve kenmerken kunnen zonder vooringenomenheid of interpretatie worden waargenomen en gemeten, en zijn vaak kwantificeerbaar.

Door Drud

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je submappen aan? :: Wat moet je volgen in het middelbaar om dokter te worden?
Handige links