Huis > H > Hoe Maak Je Een Subnet?

Hoe maak je een subnet?

Hoe werken subnets?

  1. Neem als voorbeeld dat dit jouw netwerk is:
  2. Je kan netwerken opdelen in meerdere subnets.
  3. In dit geval maak je gebruik van 'IPv4 – Class C' omdat alleen het laatste segment uit het IP-adres wat zegt over de host in het netwerk.
  4. Bij subnetting wordt er gesproken van een zogenaamde 'subnet identifier'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, wat is de functie van een ip-adres?

IP staat voor Internet Protocol, een afgesproken communicatiewijze die voorkomt dat een Babylonische spraakverwarring ontstaat. Het IP-adres wordt gebruikt om gegevens via internet van de zender naar de ontvanger te transporteren. Trouwens, wat is mijn subnet? Op Windows

Ga naar Configuratiescherm > Netwerk en Internet > Netwerkcentrum; Klik op je netwerknaam en vervolgens op Details; Hier vind je het subnetmasker samen met andere details.

Wat is mijn subnet mask Ziggo?

Ziggo is een Nederlandse internetprovider en uw subnetmasker is 255.255.248.0. Daarvan, wat is de gateway van mijn router? De gateway is het IP-adres van de router waarmee uw computer is verbonden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe worden IP-adressen ingedeeld?

Het is gebruikelijk een IP-adres uit IPv4 op te delen in vier groepen van 8 bits en deze weer te geven in de vorm van door punten gescheiden decimale getallen, bijvoorbeeld 192.0.2.197. Dit is korter dan de 32 bits en eenvoudiger te lezen. Elk van de vier getallen ligt tussen 0 en 255, beide inbegrepen. Daarvan, wat is een gateway server? Een gateway is een netwerkpunt dat dienstdoet als "toegang" tot een ander netwerk. De gateway is dan een netwerkconfiguratie-eigenschap die aangeeft welk netwerkadres de computer mag gebruiken als hij naar een bestemming moet die niet op het lokale netwerk gelegen is.

Waar vind ik de DNS server?

Gratis publieke DNS-serversIP-adressen (IPv4)
Google Public DNS8.8.8.8 8.8.4.4
OpenDNS208.67.222.222 208.67. 220.220
Cloudflare DNS1.1.1.1 1.0.0.1
Uncensored DNS91.239.100.100 89.233.43.71
Je kunt ook vragen is een ip-adres noodzakelijk? Een IP-adres is een unieke numerieke identificatie die wordt toegewezen aan elk apparaat dat is aangesloten op een computernetwerk dat het Internet Protocol gebruikt voor communicatie. IP-adressen zijn nodig om apparaten met elkaar te laten communiceren op een netwerk dat het Internet Protocol gebruikt.

Kan je via IP-adres woonadres achterhalen?

Het is mogelijk om de algemene locatie van een IP-adres te vinden, wat u een aanwijzing kan geven over het woonadres, maar het is niet mogelijk om een definitief antwoord te krijgen.

Door Aguayo Reints

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken je een subtotaal? :: Hoe bereken je subnet mask?
Handige links