Huis > W > Waar Kan Ik Een Nintendo Eshop Card Kopen?

Waar kan ik een Nintendo eShop Card kopen?

Nadat je de Nintendo kaart online bij Primera hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een digitale code. Met deze code kun je jouw Nintendo tegoed online direct aanvullen, zonder dat je een creditcard nodig hebt. Het tegoed is onbeperkt geldig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost een nintendo eshop card?

Dit Nintendo tegoed kun je gebruiken voor aankopen in de online Nintendo shop. Je hebt de keuze uit de volgende cadeaubonnen: Nintendo eShop Card 15 euro. Nintendo eShop Card 25 euro. Kan je Nintendo DS spellen spelen op de switch? Nee. Nintendo 3DS- en Wii U-games die gekocht zijn in de Nintendo eShop kunnen niet worden overgedragen naar de Nintendo Switch. Het Nintendo Switch-systeem biedt een compleet nieuwe manier van spelen en is niet compatibel met digitale of fysieke games die ontworpen zijn voor andere (spel)systemen.

Wat dit betreft, wat is nintendo eshop card?

Een Nintendo eShop-kaart is een prepaidkaart die kan worden gebruikt om spellen en andere artikelen in de Nintendo eShop te kopen. De kaart kan worden gekocht bij verschillende winkeliers en kan worden gebruikt om geld toe te voegen aan het saldo van je Nintendo eShop-account. Men kan zich ook afvragen: hoe betaal je in de nintendo eshop? Wanneer je een spel of ander item in de Nintendo eShop selecteert, krijg je de optie om het te kopen met Nintendo Points of je creditcard. Als je Nintendo Points gebruikt, moet je de 16-cijferige code van je Nintendo eShop-kaart invoeren. Als je een creditcard gebruikt, moet je het kaartnummer, de vervaldatum en de driecijferige beveiligingscode op de achterkant van de kaart invoeren. Zodra je je betalingsgegevens hebt ingevoerd, kun je je aankoop afronden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je geld op je nintendo switch?

Hoe wil je het tegoed voor je Nintendo-account aanvullen?

  1. Kies je profielafbeelding rechtsboven in het scherm om je accountinformatie te openen.
  2. Kies rechtsboven in het scherm TEGOED AANVULLEN.
  3. Kies PAYPAL.
  4. Koppel je PayPal-account aan je Nintendo-account, als je dat nog niet gedaan hebt.
Wat voor SD kaart in switch? Er kunnen alleen microSD-kaarten worden gebruikt op het Nintendo Switch-systeem. Vanwege het formaat van de opening, zijn SD-kaarten en miniSD-kaarten niet compatibel met de Nintendo Switch.

Daarvan, hoelang is een nintendo eshop kaart geldig?

Het eShop tegoed is onbeperkt geldig! Wat is de switch code? De switchcode is de code die wordt gebruikt om te schakelen tussen verschillende informatiebronnen op een computer. Als u bijvoorbeeld een computer hebt met twee monitoren, kunt u de switchcode gebruiken om te schakelen tussen de twee monitoren.

Kan je Nintendo DS-spellen spelen op de 3DS?

Ja, je kunt Nintendo DS-spellen spelen op de 3DS. De 3DS heeft een ingebouwde software-emulator waarmee je Nintendo DS-spellen kunt spelen. Niet alle Nintendo DS-spellen zijn echter compatibel met de 3DS.

Door Ezekiel

Vergelijkbare artikelen

Wat is een waarborg certificaat? :: Waarom is de Switch zo duur?
Handige links