Huis > W > Waar Staat T9 Voor?

Waar staat T9 voor?

( Text on 9 keys) Dit is de afkorting voor Text on 9 keys. T9 wordt gebruikt bij het versturen van een SMS en is een tekstinvoerhulp. T9 herkent de meest gangbare woorden... Tekstinvoerhulp die het schrijven van sms-berichten of andere teksten met behulp van de toetsen aanzienlijk vereenvoudigt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe werkt T9?

Het T9-systeem zoekt in de ingebouwde woordenlijst naar woorden die 'passen' op de ingedrukte toetsen en kiest het juiste woord. Indien van toepassing wordt eerst een aantal suggesties getoond waaruit gekozen kan worden; zo past de combinatie 2-2-5 zowel op 'bak' als op 'bal'. Hoe zet je voorspellende tekst uit? Check eerst voor de zekerheid of Voorspellende tekst niet gewoon uit staat. Tik op het toetsenbord op het tandwieltje (voor je begint te typen), kies Slim typen en check de optie bovenin het menu. Staat Voorspellende tekst uit? Schakel het in.

Trouwens, hoe zet je automatisch aanvullen uit?

In de meeste tekstverwerkers kan automatisch aanvullen worden uitgeschakeld door naar de instellingen of voorkeuren te gaan en de functie automatisch aanvullen uit te schakelen. Hoe verwijderen je toetsenbord suggesties? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de methode voor het verwijderen van toetsenbordsuggesties varieert afhankelijk van het apparaat en het toetsenbord in kwestie. Enkele tips voor het verwijderen van toetsenbordsuggesties op gangbare apparaten en toetsenborden zijn echter:
-Op een iPhone kunt u toetsenbordsuggesties uitschakelen door naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord te gaan en de optie "Voorspellend" uit te schakelen.
Op een Android-toestel kunt u de toetssuggesties uitschakelen door naar Instellingen > Taal en invoer > Toetsenbordinstellingen te gaan en de optie "Suggesties" uit te schakelen.
Op een Windows-computer kunt u de toetsenbordsuggesties uitschakelen door naar Start > Configuratiescherm > Taal te gaan en vervolgens het tabblad "Toetsenbord" te selecteren. Hier kunt u de optie "Suggesties weergeven terwijl ik typ" uitschakelen.
Op een Mac-computer kunt u toetsenbordsuggesties uitschakelen door naar Systeemvoorkeuren > Toetsenbord te gaan en vervolgens het tabblad "Tekst" te selecteren. Hier kunt u de opties "Corrigeer spelling automatisch" en "Gebruik slimme aanhalingstekens en streepjes" uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe krijg ik de automatische correctie uit word?

AutoCorrectie in- of uitschakelen in Word

  1. Ga naar Bestandsopties > > controle en selecteer AutoCorrectie-opties.
  2. Selecteer of schakel op het tabblad AutoCorrectie tekst vervangen in of uit terwijl u typt.
Kan je autocorrectie uitschakelen? Waarschijnlijk is dat 'Android-toetsenbord' of 'Google-toetsenbord'. Tik op Tekstcorrectie. Dit staat ongeveer in het midden van het menu. Schuif de knop naast 'Autocorrectie' naar de uitpositie.

Trouwens, wat is automatisch aanvullen?

Automatische aanvulling, ook wel auto-aanvullen of autocomplete genoemd, is een optie die door veel broncode-editors, tekstverwerkers en webbrowsers gebruikt wordt. Bij automatisch aanvulling voorspelt het programma het woord of de zin die de gebruiker wil typen zonder dat deze dit al volledig heeft ingetikt. Hoe verwijder je geleerde woorden iPhone? Als je een aangeleerd woord op je iPhone wilt verwijderen, moet je naar de app Instellingen gaan, dan Algemeen, dan Resetten en ten slotte Toetsenbordwoordenboek resetten. Dit zal alle woorden verwijderen die je iPhone heeft geleerd op basis van je typgewoonten.

Vervolgens, hoe verwijder je geleerde woorden samsung?

Om geleerde woorden op een Samsung-apparaat te verwijderen, opent u de toetsenbordinstellingen en tikt u op de optie "geleerde woorden verwijderen".

Door Tiebold Hosfield

Vergelijkbare artikelen

Waar staat AutoOpmaak in Word? :: Hoe AZERTY toetsenbord instellen Samsung?
Handige links