Huis > K > Kan Niet Meer Dan 99 Tabbladen Openen?

Kan niet meer dan 99 tabbladen openen?

Je moet gewoon naar instellingen gaan op je telefoon.. en dan apps > Google Chrome > opslag > gegevens wissen. Dit zou het probleem moeten oplossen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar vind ik tabblad?

Een tabblad of venster opnieuw openen

  1. Windows en Linux: Ctrl + Shift + t.
  2. Mac: ⌘ + Shift + t.
Hoe verwijder je recente tabbladen? Onlangs afgesloten in Google Chrome verwijderen
  1. Open Google Chrome.
  2. Laat alle open apps zien. Voor iPhone of iPad, dubbeltik op de startknop.
  3. Sluit Google Chrome. Doe dit door:
  4. Open Google Chrome.
  5. Tik op ⋮ in de rechterbovenhoek.
  6. Tik op Recente tabbladen. Het deel 'Recent gesloten' zou leeg moeten zijn.

Hoe moet je alle tabbladen sluiten?

De eenvoudigste manier om alle tabbladen te sluiten is met de sneltoets Ctrl+W (PC) of Cmd+W (Mac). Hoe verwijder je meerdere tabbladen? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om meerdere tabbladen te verwijderen hangt af van iemands behoeften en voorkeuren. Enkele tips voor het verwijderen van meerdere tabbladen zijn echter:
Een sneltoets gebruiken: Met veel webbrowsers kunnen gebruikers meerdere tabbladen tegelijk sluiten door een toets ingedrukt te houden terwijl ze op de tabbladen klikken die ze willen sluiten. In Google Chrome kunnen gebruikers bijvoorbeeld de Control-toets ingedrukt houden terwijl ze klikken op elk tabblad dat ze willen sluiten.
Tabbladen sluiten vanuit de lijst 'Recente tabbladen': In de meeste webbrowsers is er een lijst met recent gesloten tabbladen die toegankelijk is door op een knop of link te klikken (meestal met het label 'Recente tabbladen' of 'Geschiedenis'). Met deze lijst kunnen gebruikers tabbladen die ze per ongeluk hebben gesloten snel weer openen.
Een plugin of extensie gebruiken: Er zijn een aantal plugins en extensies beschikbaar voor webbrowsers die extra functionaliteit toevoegen, zoals de mogelijkheid om meerdere tabbladen tegelijk te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat is tabblad limiet?

Bij sommige browsers (niet allemaal) is het mogelijk om de lijst met tabbladen te openen door rechtsboven op het cijfer te drukken. Dit cijfer geeft aan hoeveel tabbladen open zijn. Daarna verschijnen alle tabbladen waarna je ze kunt verwijderen via bovenstaande methode. Hoe nieuw tabblad instellen? Je kunt Chrome laten weten dat je een nieuw tabblad wilt openen.

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Selecteer De pagina 'Nieuw tabblad' openen onder 'Bij opstarten'.

Dit in overweging nemend, waarom tabbladen sluiten?

Openstaande tabs op de achtergrond hebben geheugen en rekenkracht nodig. Je computer heeft daar geen ongelimiteerde middelen voor. Met te veel tabbladen worden alle middelen opgeslokt en reageert de computer langzamer. Hoe krijg je al je tabbladen terug? Als u per ongeluk een tabblad of venster in uw browser sluit, geen paniek! In de meeste browsers kunt u op Ctrl+Shift+T (Windows) of ⌘ Command+Shift+T (Mac) drukken om het laatst gesloten tabblad opnieuw te openen. Als dat niet werkt, probeer dan het tabblad Geschiedenis te openen (Ctrl+H of ⌘ Command+Y) en zoek de gewenste pagina.

Hoe krijg ik mijn tabbladen terug in Safari?

Als u per ongeluk een tabblad in Safari sluit, kunt u het opnieuw openen door naar het menu "Geschiedenis" te gaan. Onder het menu "Geschiedenis" is er een optie "Laatst gesloten tabblad heropenen". Hiermee wordt het laatst gesloten tabblad heropend. U kunt ook eerder gesloten tabbladen heropenen door naar het menu "Geschiedenis" te gaan en "Toon alle geschiedenis" te selecteren. Dit opent een nieuw venster met een lijst van alle onlangs gesloten tabbladen. Om een tabblad uit deze lijst te heropenen, klikt u erop.

Door Valeria

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je zelf tabbladen? :: Kan geen nieuw tabblad openen?
Handige links