Huis > H > Hoe Zet Je App Store Terug Op Iphone?

Hoe zet je App Store terug op iPhone?

App Store kwijt op iPhone of iPad

  1. Open de app 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Schermtijd>Beperkingen'.
  3. Staat de schakelaar op groen? Tik dan op 'iTunes Store en App Store'.
  4. Staat achter 'Apps installeren' het label 'Sta niet toe'? Dan is dit de boosdoener.
  5. Je App Store is weer terug van weggeweest!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, kan je geld terugstorten van apple pay?

U kunt in het algemeen aankopen die u heeft gedaan met Apple Pay retourneren als u het ontvangstbewijs overlegt. Wanneer de verkoper uw terugbetaling heeft verwerkt, wordt deze automatisch teruggestort op de kaart waarmee de betaling is gedaan. Waar vind ik de App Store? De Google Play Store-app vinden

  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Wat dit betreft, hoe annuleer je een abonnement apple?

Als u een abonnement moet annuleren, volgt u de onderstaande stappen voor uw apparaat.
iPad, iPhone of iPod touch
Open de app Instellingen. Tik op uw naam en vervolgens op Abonnementen. (Als u "Abonnementen" niet ziet, tikt u op "iTunes en App Store". Tik vervolgens op uw Apple ID, tik op Bekijk Apple ID, meld u aan, scroll omlaag naar Abonnementen en tik op Abonnementen). Tik op het abonnement dat u wilt beheren. Ziet u het abonnement dat u zoekt niet? Tik op Abonnement annuleren. Als u de optie Abonnement annuleren niet ziet, is het abonnement al geannuleerd en wordt het niet verlengd.
Mac
Open de App Store-app. Klik op de aanmeldingsknop of uw naam onderaan de zijbalk. Klik op Informatie weergeven bovenin het venster. Mogelijk wordt u gevraagd u aan te melden. Scroll naar de sectie Abonnementen. Klik op Beheren. Klik op Bewerken naast het abonnement dat u wilt wijzigen. Klik op Abonnement annuleren. Klik op Gereed.
Windows
Open Microsoft Store op uw Windows 10-apparaat. Selecteer Meer > Uw apps en abonnementen. Selecteer het abonnement dat u wilt annuleren. Selecteer Abonnement annuleren. Hoe verwijder ik aankopen uit de App Store? Om aankopen uit de App Store te verwijderen, moet u eerst de App Store applicatie openen. Zodra de App Store is geopend, moet u naar het gedeelte "Aankopen" gaan. In het gedeelte "Aankopen" ziet u een lijst met alle apps die u hebt gekocht. Om een aankoop te verwijderen, klikt u op de "X" naast de app die u wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe zet ik App Store terug op beginscherm?

Ga naar 'Instellingen' > 'Beginscherm'. Selecteer een optie, zoals 'Zet op beginscherm' of 'Alleen appbibliotheek'. Daarvan, waar vind ik app store op iphone? Als u de App Store niet kunt vinden

Pas de instellingen voor aankopen onder 'iTunes Store en App Store' aan en zorg ervoor dat u 'Sta toe' kiest voor 'Apps installeren'. De App Store moet nu weer op uw apparaat verschijnen. Als u de App Store nog steeds niet kunt vinden, kunt u ernaar zoeken.

Mensen vragen ook: wat kan je kopen met apple id geld?

Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store. Betaal voor iCloud-opslag. Bovendien, is apple pay verzekerd? Apple Pay is een veilige en betrouwbare manier om online te betalen. Het is echter niet verzekerd. Dit betekent dat als er iets fout gaat met een aankoop die je met Apple Pay hebt gedaan, je niet automatisch gedekt bent door een verzekering.

Trouwens, waarom verhoogt mijn apple saldo niet?

De apple-saldo wordt niet automatisch bijgewerkt. Je moet de app opnieuw openen of vernieuwen om de meest recente saldo te zien.

Door Kristina Kolinsky

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost een Apple kaart? :: Waar kan ik App Store kaart kopen?
Handige links