Huis > H > Hoe Selecteer Je Tekst Op Chromebook?

Hoe selecteer je tekst op Chromebook?

Tekstdeel selecteren: stel dat je 2 zinnen wil selecteren, bijv. in een krantenartikel op een website. Wat ik dan doe is eerst met het trackpad klikken voor de eerste letter van het tekstdeel. Vervolgens houd je shift ingedrukt en daarna klik je na de laatste letter van het te selecteren tekstdeel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Daarvan, hoe tekst kopiëren?

Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken. Mac: ⌘ + c voor Kopiëren, ⌘ + x voor Knippen en ⌘ + v voor Plakken. Je kunt ook vragen waarom kan ik niet meer kopieren en plakken? Controleer je toetsenbord

Als u geen sneltoetsen kunt gebruiken voor kopiëren en plakken, probeer dan het bestand/de tekst te selecteren met uw muis en selecteer vervolgens Copy en Paste uit de menukaart. Als dit werkt, betekent dit dat uw toetsenbord het probleem is.

Hoe kan je kopiëren?

Er zijn een paar manieren om tekst of bestanden te kopiëren:
Selecteer de tekst of het bestand dat u wilt kopiëren en druk tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "C". Hierdoor wordt de selectie gekopieerd.
Rechtsklik op de tekst of het bestand en selecteer "Kopiëren" in het uitklapmenu.
Selecteer de tekst of het bestand en ga naar het menu "Bewerken" bovenaan het scherm. Selecteer "Kopiëren" uit het menu. En nog een vraag, hoe doe je een haakje onder de c op chromebook? Er is geen manier om een beugel onder de c op een Chromebook te doen. De beste workaround zou zijn om een ander toetsenbord te gebruiken met een fysieke beugeltoets, of om het schermtoetsenbord te gebruiken en de beugel op die manier te openen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel karakters is mijn tekst?

Word of LibreOffice kan worden gebruikt om uw document te openen. De Teken Teller kan worden gebruikt om het aantal tekens in een document te tellen.

Daarvan, wat is f12 op chromebook?

Waar je op een regulier Windows-toetsenbord de functietoetsen ziet als F1 tot en met F12, is dat op een Chromebook net even wat anders. Op dezelfde rij, tussen de ESC-knop en de aan- en uitknop, zie je namelijk geen F-toetsen, maar toetsen met een specifiek symbool. Hoe tekst selecteren op smartphone? Om tekst te selecteren, begin je met één woord te selecteren. Dit doe je door lang op één woord te drukken. Het geselecteerde woord krijgt een blauwe achtergrond. Er verschijnen ook 2 pijlhelften aan weerszijden van de selectie.

Dit in overweging nemend, hoe tekst selecteren met toetsenbord?

Je kunt met het toetsenbord ook tekst selecteren. Daarbij houdt je tijdens het springen door de tekst de knop Shift ingedrukt. Als je bijvoorbeeld Ctrl+Shift (Windows) of Alt+Shift (Mac) ingedrukt houdt dan kun je met de pijltjes snel woorden selecteren. Hoe kun je alles selecteren? Er zijn een paar verschillende manieren om alles op een computer te selecteren, afhankelijk van wat u met de selectie wilt doen.
Als je alle tekst in een document wilt selecteren, kun je op een pc op CTRL+A of op een Mac op Command+A drukken. Hiermee selecteert u alle tekst in het document, ongeacht waar uw cursor zich bevindt.
Als u alle bestanden in een map wilt selecteren, kunt u op het selectievakje naast het kopje "Naam" bovenaan de map klikken. Hierdoor worden alle bestanden in de map in één keer geselecteerd.
Als u alle items in een lijst wilt selecteren, drukt u op CTRL+A op een PC of Command+A op een Mac. Hiermee selecteert u alle items in de lijst, ongeacht waar uw cursor zich bevindt.

Kan niet meer kopieren en plakken in Word?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt kopiëren en plakken in Microsoft Word.
Controleer eerst of het probleem slechts één document betreft, of dat u niet kunt kopiëren en plakken in Word in het algemeen. Als het slechts om één document gaat, kan er iets mis zijn met de opmaak van dat specifieke document waardoor u niet kunt kopiëren en plakken.
Als u niet kunt kopiëren en plakken in Word in het algemeen, zijn er een paar mogelijke oorzaken. Eén mogelijkheid is dat het klembord vol is. Om het klembord leeg te maken, open je het menu "Bestand" en selecteer je "Opties". Scroll in het tabblad "Geavanceerd" naar beneden naar de sectie "Knippen, kopiëren en plakken" en zorg ervoor dat de optie "Plakopties weergeven wanneer inhoud wordt geplakt" is aangevinkt. Probeer dan opnieuw te kopiëren en te plakken.
Een ander mogelijk probleem is dat de tekst die je probeert te kopiëren een opmaak heeft die Word niet aankan. Om dit op te lossen selecteert u de tekst die u probeert te kopiëren, opent u het tabblad "Home" en klikt u op de knop "Alle opmaak wissen". Hierdoor wordt alle opmaak van de geselecteerde tekst verwijderd, en kunt u de tekst hopelijk kopiëren en plakken.

Door Vladi

Vergelijkbare artikelen

Hoe Kopieer je iets met je toetsenbord? :: Hoe tekst selecteren met toetsenbord?
Handige links