Huis > W > Wat Is Verteller In Windows 10?

Wat is verteller in Windows 10?

Verteller is een schermlezer die in Windows 10 is ingebouwd. U hoeft dus niets te downloaden of te installeren. In deze handleiding wordt beschreven hoe u Verteller gebruikt met Windows zodat u apps kunt gaan gebruiken, surfen op het web en meer. Onder de inhoudsopgave is een sectie over de nieuwe opties in Verteller.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn laptop afsluiten?

Uw pc helemaal uitschakelen

Als u wilt afsluiten, selecteert u Start en selecteert u vervolgens Power > Afsluiten.
En nog een vraag, kan je het nieuws voorlezen? Wil jij dit nieuwsverhaal volgen? Ga dan naar 'Mijn RTL Nieuws' en meld je aan.

Hoe laat je TikTok tekst voorlezen Samsung?

Om TikTok tekst hardop te laten voorlezen op Samsung, moet u de tekst-naar-spraakfunctie inschakelen in de toegankelijkheidsinstellingen. Dit is hoe:
1. Open de app Instellingen op uw Samsung-apparaat.
2. Tik op de optie Toegankelijkheid.
3. Scroll naar beneden en tik op de optie Tekst-naar-spraak.
4. Tik op de knop Inschakelen.
5. Open de TikTok-app en begin een video af te spelen.
6. Tik op het scherm om de bediening tevoorschijn te halen.
7. Tik op het CC-pictogram (closed captioning).
8. Tik op de optie Voiceover.
9. Tik op de knop Afspelen.
De video wordt nu afgespeeld terwijl de tekst wordt voorgelezen. Hoe laat je je Chromebook praten? Er zijn een paar verschillende manieren om uw Chromebook te laten praten. Eén manier is om de ingebouwde spraaksynthesefuncties van de Chrome-browser te gebruiken. Hiervoor moet u eerst de spraaksynthese-API inschakelen in de Chrome-instellingen. Als je dat gedaan hebt, kun je het object speechSynthesis gebruiken om spraak uit tekst te genereren.
Een andere manier om je Chromebook te laten praten is door een spraaksynthesedienst van derden te gebruiken. Er zijn een aantal van deze diensten beschikbaar, en ze werken allemaal op dezelfde manier. Je geeft ze gewoon wat tekst, en ze genereren er spraak uit.
Tenslotte kun je ook een tekst-naar-spraak app gebruiken om spraak uit tekst te genereren. Er zijn een aantal van deze apps beschikbaar, en ze werken allemaal op dezelfde manier. Je geeft ze gewoon wat tekst, en ze genereren er spraak uit.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe zet je spraak uit op Android?

Optie 3: Met apparaatinstellingen

  1. Open Instellingen. op je apparaat.
  2. Selecteer Toegankelijkheid. TalkBack.
  3. Zet TalkBack gebruiken aan of uit.
  4. Selecteer OK.
Hoe zet je TalkBack uit? Open Instellingen, ga naar Slimme assistentie > Toegankelijkheid > TalkBack > Meer instellingen en schakel geluidsfeedback in of uit, pas het volume aan en configureer gebaren en andere instellingen.

Daarvan, hoe kan je spreken in word?

Ook de dicteerfunctie.

  1. Open de app Word en start een nieuw document (tik op het plusteken).
  2. Tik op het icoon van de microfoon. (Tik als dat nodig is op een willekeurige plek in het document om de microfoon zichtbaar te maken.)
  3. Spreek de tekst in.
  4. Klaar met dicteren?
Wat is Google speech? Google speech is een tekst-naar-spraak technologie ontwikkeld door Google. Het zet tekst om in gesproken stemuitvoer. Google spraak wordt gebruikt door verschillende toepassingen, zoals Google Now, Google Translate en Android.

Wat is Samsung TTS?

Samsung Text-to-Speech (TTS) is een spraaksynthese technologie ontwikkeld door Samsung Electronics. Het zet tekst om in spraak en is ontworpen om te werken met Samsung apparaten. Het ondersteunt een groot aantal talen en kan worden gebruikt voor verschillende taken, zoals het lezen van tekstberichten, boeken en webpagina's.

Door Dorita

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je iets zoeken in een document? :: Hoe parafraseer je iemand?
Handige links