Huis > K > Kan Je Iphone Doorschakelen?

Kan je iPhone doorschakelen?

Open de instellingen app. Ga naar het onderdeel Telefoon. Zet de schakelaar bij Doorschakelen op groen. Tik op het onderdeel Schakel door naar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kun je mobiele telefoon doorschakelen?

Je kunt een doorschakeling activeren door een code in te voeren met het telefoonnummer waarnaar de gesprekken moeten worden doorgeschakeld, en daarna de 'bel'-toets. Voorbeeld: Als je álle inkomende gesprekken wilt doorschakelen naar telefoonnummer 0612345678, toets je in: **21*0612345678# en dan de beltoets. Hoe doorschakeling telefoon uitzetten? Toets een code in met het telefoonnummer waarnaar de gesprekken moeten worden doorgeschakeld, en daarna de 'bel'-toets. Met code ##002# kun je alle doorschakelingen in één keer opheffen. Toets *#21# op je toestel in en vervolgens druk je op de beltoets. Je hoort dan een melding of er een doorschakeling actief is.

Dienovereenkomstig, wat is een doorschakeling?

Een oproepdoorschakeling is een telefoonfunctie waarmee inkomende oproepen kunnen worden doorgeschakeld naar een ander telefoonnummer. De oproep kan worden doorgeschakeld naar een vast, mobiel of VoIP-nummer. Waarom kan ik wisselgesprek niet inschakelen? Er kunnen een paar redenen zijn waarom wisselgesprek niet is ingeschakeld op uw telefoon. De eerste reden kan zijn dat uw telefoonprovider de functie Wisselgesprek niet aanbiedt. De tweede reden kan zijn dat u al het maximale aantal abonnementen voor wisselgesprekken hebt bereikt dat voor uw account is toegestaan. Tot slot is het mogelijk dat Wisselgesprek niet beschikbaar is op uw huidige locatie.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, hoe kan je iemand doorverbinden?

Een gesprek doorschakelen

  1. Neem op.
  2. Tik als u er klaar voor bent op Doorverbinden . Voice zet het gesprek in de wacht.
  3. Zoek in de contactlijst de persoon naar wie u het gesprek wilt doorverbinden.
  4. Tik als u klaar bent om het gesprek door te verbinden op de naam of het nummer van de persoon.
  5. Tik op Sluiten.
Kan je bepaalde nummers doorschakelen? Ze heten call blocker apps. Zoals bijvoorbeeld mr. number (voor android). Daarmee schijn je bepaalde nummers te kunnen doorsturen naar je voice mail.

Hoe haal je doorschakelen uit?

Uitzetten

  1. Open 'Instellingen'.
  2. Ga naar 'Telefoon'.
  3. Ga naar 'Doorschakelen'.
  4. Schuif het schuifje achter 'Doorschakelen' naar links.
  5. De doorschakeling is nu gestopt.
Vervolgens, kun je een mobiel nummer doorschakelen naar een ander mobiel nummer? Ja, u kunt een mobiel nummer doorschakelen naar een ander mobiel nummer. Om dit te doen, moet u contact opnemen met uw mobiele serviceprovider en hem vragen uw nummer door te schakelen naar het andere mobiele nummer. Zodra uw mobiele serviceprovider de doorschakeling heeft ingesteld, worden alle oproepen naar uw mobiele nummer automatisch doorgeschakeld naar het andere mobiele nummer.

Trouwens, wat doet ## 21?

Met het commando
21 wordt de huidige werkdirectory gewijzigd.

Door Penoyer Jurist

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je doorschakelen uit? :: Hoe kun je je telefoon koppelen aan tv?
Handige links