Huis > W > Waar Komt Het Merk Samsung Vandaan?

Waar komt het merk Samsung vandaan?

De Samsung Group werd opgericht op 1 maart 1938 te Daegu in Korea door Lee Byung-chull. Het bedrijf doet zaken in meer dan 58 landen en heeft wereldwijd meer dan 450.000 werknemers. In de Top 100 van Sterke Merken is Samsung het enige Koreaanse merk dat genoemd wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, waar komt het merk xiaomi vandaan?

Xiaomi Corporation is een Chinese fabrikant van o.a. smartphones, tablets en wearables, gevestigd in Peking. Sinds juni 2021 is Xiaomi de grootste smartphone fabrikant in de wereld en heeft Xiaomi Samsung ingehaald. Waar komt mijn Samsung vandaan? De oprichter Lee Byung-Chull was de zoon van een rijke ondernemersfamilie in Zuid-Korea. Byung-Chull, die eerder gedroogde vis en voedingsproducten verkocht, noemde zijn bedrijf "Samsung" omdat dat in het Zuid-Koreaans "drie sterren" betekent.

Je kunt ook vragen is de oneplus 6 waterdicht?

Nee, de OnePlus 6 is niet waterdicht. Hij heeft een waterbestendige coating, maar dat maakt hem niet waterdicht. Dienovereenkomstig, kan een oneplus 6 draadloos opladen? Ja, de Oneplus 6 kan draadloos opladen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Men kan zich ook afvragen: is een xiaomi telefoon veilig?

De smartphones van het Chinese merk Xiaomi zijn dan wel populair om hun lage prijzen en hoge kwaliteit, maar er blijkt een addertje onder het gras te zitten: de apparaten sturen veel privégegevens door naar servers in China. Daar kunnen ze worden ingezien door de Chinese overheid, meldt onderzoeksite Follow The Money. Dienovereenkomstig, wat is een goede telefoon voor weinig geld? De 5 beste budget smartphones onder elkaar

  • Samsung Galaxy A52s 5G. Schermgrootte: 6.5 inch. Resolutie: 1080 x 2400 pixels.
  • Samsung Galaxy A52 4G. Schermgrootte: 6.5 inch.
  • Samsung Galaxy A12. Schermgrootte: 6.5 inch.
  • Samsung Galaxy A22 64GB Grijs 5G. Schermgrootte: 6.6 inch.
  • Samsung Galaxy A13 128GB Zwart. Schermgrootte: 6.6 inch.

Dienovereenkomstig, wat is de beste telefoon van 2022?

Na uitgebreid testen zijn we tot de conclusie gekomen dat de Samsung Galaxy S21+ de beste smartphone is van 2022. We zetten alle beste toestellen van het moment op een rij. Welke telefoon moet ik kopen 2021? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele factoren om te overwegen zijn budget, besturingssysteem, grootte, functies en merk.

Dienovereenkomstig, is oneplus waterdicht?

OnePlus is niet waterdicht.

Door Edd Strid

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je je pincode van je telefoon bent vergeten? :: Waarom een OnePlus kopen?
Handige links