Huis > W > Waar Vind Ik Screen Mirroring Op Iphone?

Waar vind ik screen mirroring op iPhone?

Screen mirroring is ook mogelijk vanaf je iPhone. Dit doe je door in het controlepaneel het Airplay (Synchrone-weergave) icoontje aan te klikken. Bij screen mirroring deel je het scherm van je iPhone met een televisie. Op het tv scherm wordt het scherm van je iPhone synchroon weergeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe krijg ik AirPlay op Samsung tv?

Wanneer de televisie met je netwerk is verbonden, duikt de Samsung vanzelf in het AirPlay-gedeelte van Bedieningspaneel op de iPhone en iPad op. Hij heeft een televisie als icoontje en je kunt er met één tik muziek en video's van je Apple-apparaat naartoe -streamen. Dienovereenkomstig, wat is airplay android? Wat is AirPlay

AirPlay is een draadloos communicatieprotocol (zonder kabels) waarmee: stream audio, foto's en video van een iPhone, iPad, iPod touch of Mac naar een Apple TV.

Waarom zie ik mijn tv niet op AirPlay?

Er zijn een paar redenen waarom u uw tv niet kunt zien via AirPlay. Een mogelijkheid is dat uw tv niet compatibel is met AirPlay. Een andere mogelijkheid is dat uw tv niet is verbonden met het internet, of dat uw AirPlay-instellingen niet correct zijn geconfigureerd. Wat heb je nodig voor AirPlay? Om AirPlay te kunnen gebruiken, hebt u een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 4.3 of hoger nodig, of een Mac met OS X Mountain Lion of hoger. Je hebt ook een AirPlay-ontvanger nodig, zoals een Apple TV, AirPort Express of een luidsprekersysteem van een derde partij.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar vind ik screen mirroring?

Voor het instellen van Screen Mirroring op je smartphone of tablet sleep met je vinger vanaf de bovenkant van het scherm naar de meldingsbalk. Klik op Screen Mirroring, Smart View of Quick Connect, afhankelijk van welk toestel je hebt. Dit in overweging nemend, hoe activeer ik screen mirroring? 1 Verbind je apparaat/pc en de tv met hetzelfde wifi-netwerk. 2 Scrol naar beneden voor het snelpaneel van je telefoon en zet Smart View aan. 3 Je krijgt alle beschikbare apparaten te zien. Tik op je tv.

En nog een vraag, hoe gebruik ik screen mirroring?

Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Je gebruikt je smartphone of tablet dus alleen voor de bediening. Je kunt zowel Android- als Apple-apparaten gebruiken voor de bediening. Hoe stream je van iPhone naar Samsung tv? Als je wilt streamen vanaf je iPhone naar je Samsung TV, dan heb je een aantal verschillende opties. Allereerst kun je gebruik maken van een HDMI-kabel om je iPhone direct aan je TV te koppelen. Als je TV geen HDMI-aansluiting heeft, kun je een Lightning Digital AV Adapter gebruiken om je iPhone aan je TV te koppelen via een standaard composiet AV-kabel.
Een andere optie is om gebruik te maken van een draadloze media-streamingservice zoals AirPlay of Chromecast. AirPlay is een Apple-technologie die je iPhone met draadloze Apple-apparaten laat communiceren, zoals een Apple TV of een draadloze speaker. Chromecast is een soortgelijke dienst van Google die je iPhone met een Chromecast-apparaat laat communiceren.
Om AirPlay te gebruiken, moet je eerst controleren of je TV AirPlay ondersteunt. Als je TV AirPlay ondersteunt, volg dan de instructies op het scherm om je iPhone met je TV te koppelen. Als je TV geen AirPlay ondersteunt, kun je een Chromecast-apparaat aanschaffen en deze aan je TV koppelen. Vervolgens kun je de Chromecast-app op je iPhone downloaden en deze gebruiken om je iPhone-content naar je TV te streamen.

Welke tv's ondersteunen AirPlay?

Op dit moment ondersteunen de volgende tv-apparaten AirPlay:
-Apple TV
-Smart TVs van Samsung (2017 en later)
-LG Smart TVs (2016 en later)
-Sony Bravia Smart TVs (vanaf 2018)
-Philips Smart TVs (vanaf 2019)

Door Colwen

Vergelijkbare artikelen

Heeft Android ook AirPlay? :: Waarom kan ik niet streamen naar tv?
Handige links