Huis > W > Waar Wordt Atp Melbourne Uitgezonden?

Waar wordt ATP Melbourne uitgezonden?

Eerste grand slam van het nieuwe jaar. Van maandag 17 tot en met zondag 30 januari wordt het tennistoernooi Australian Open in Melbourne gespeeld. Eurosport doet dagelijks live verslag van het grandslamtoernooi. Niet alleen op tv, maar ook volledig online via discovery+.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, wie zendt atp indian wells uit?

Tennis op Ziggo Sport

Van de eerste service tot het laatste matchpoint. Het hele jaar door toptennis met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, Wimbledon, de beste WTA-evenementen, de Billie Jean King Cup, de Davis Cup en het ABN AMRO World Tennis Tournament.
Dienovereenkomstig, hoe laat begint finale tennis vandaag? Hoe laat en waar is Australian Open-finale tussen Nadal en Medvedev te zien? De wedstrijd begint om 19.30 uur in Melbourne, dat wil zeggen om 09.30 uur Nederlandse tijd. Zoals je waarschijnlijk gewend bent, zendt Eurosport de wedstrijd live uit.

Dienovereenkomstig, welke tennis toernooien zijn er?

In het tennis zijn er vier Grand Slam-toernooien, die worden beschouwd als de belangrijkste wedstrijden in de sport. Het zijn de Australian Open, de French Open, Wimbledon en de US Open. Er zijn ook talrijke andere toernooien die belangrijk zijn voor spelers en fans, zoals de ATP Tour en de WTA Tour. Wie in finale ABN Amro? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we meer informatie nodig over wat u precies vraagt. Vraagt u hoe u iets moet afronden in ABN Amro? Of vraagt u hoe iets werkt in ABN Amro? Zonder meer informatie is het moeilijk om een gedetailleerd antwoord te geven.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe laat is de finale ABN Amro?

Kijk op zondag 13 februari vanaf 14.30 uur LIVE naar de finale van het ABN AMRO WTT via de livestream hierboven. Op zondag 14 februari staan Félix Auger-Aliassime en Stéfanos Tsitsipás tegenover elkaar in de finale van het ABN AMRO toernooi in Rotterdam. Wat dit betreft, hoe laat is de finale abn amro 2020? ABN Amro-toernooi live bij de NOS

De finale van het toernooi in de Rotterdamse Ahoy is zondag vanaf 15.30 uur live te zien bij de NOS, eerst alleen via een stream op NOS.nl en in de NOS-app, maar vanaf circa 16.10 uur ook op NPO 1.

Wat dit betreft, wie heeft er gewonnen met tennis?

Stefanos Tsitsipas heeft net als in 2021 de finale van het toernooi in Monte Carlo bereikt. De titelhouder won met 6-4 en 6-2 van Alexander Zverev en neemt het in de eindstrijd op tegen de Spanjaard Alejandro Davidovich. Is Eurosport 2 gratis? Ja, Eurosport 2 is gratis. Je kunt het online bekijken op www.eurosportplayer.com.

Is Ziggo Sport een betaalzender?

Ziggo Sport is een sportzender die deel uitmaakt van het kabeltelevisiepakket van Ziggo in Nederland. De zender zendt verschillende sportevenementen en -programma's uit. Ziggo Sport is een betaalzender en vereist een abonnement om de inhoud te bekijken.

Door Nicolea Wulkan

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik tennis kijken op tv? :: Waar kan ik Davis Cup kijken?
Handige links