Huis > W > Waar Kan Ik Wimbledon Zien?

Waar kan ik Wimbledon zien?

Wimbledon wordt in België en Nederland live op tv uitgezonden door Eurosport. Ook kunnen Nederlanders en Belgen het toernooi natuurlijk live op tv volgen via de Britse publieke omroep BBC. Een deel van Wimbledon wordt in Nederland ook door Ziggo Sport Totaal live uitgezonden op tv (en via de stream).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe laat US Open finale dames?

Op de laatste zaterdag van het toernooi wordt de finale van het dames enkelspel gespeeld. Hoe laat begint die finale van het US Open? De uitzending begint op zaterdagavond om circa 21u30 met een voorbeschouwing. De finale zelf begint om circa 22u00. Wat is er te zien op Eurosport? Waar veel sport apps zich richten op voetbal, vind je bij Eurosport werkelijk iedere sport. Nieuwsartikelen richten zich op uiteenlopende sporten, van schoonspringen en tennis tot worstelen en squash: het is duidelijk dat je bij Eurosport terecht kunt, wat je favoriete sport ook is.

Wie zendt ATP Indian Wells uit?

ATP Indian Wells wordt uitgezonden door Tennis Channel. Dienovereenkomstig, hoe laat dames finale australian open 2022? De damesfinale van de Australian Open vindt plaats op zaterdag 28 januari 2022 om 15.00 uur plaatselijke tijd.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke tennis toernooien zijn er?

Hiervan zijn er vier in één jaar, namelijk: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open. Hier zijn de meeste punten voor de internationale ranglijst en prijzengeld te winnen. Wie in finale ABN Amro? ROTTERDAM - Felix Auger-Aliassime heeft zondagmiddag in Ahoy de eerste titel uit zijn loopbaan bemachtigd. In de finale van het ABN Amro World Tennis Tournament was het eindelijk raak voor de 21-jarige Canadees. Hij rekende in twee sets af met de als eerst geplaatste Stefanos Tsitsipas: 6-4, 6-2.

Hoe laat is de finale ABN Amro?

Kijk op zondag 13 februari vanaf 14.30 uur LIVE naar de finale van het ABN AMRO WTT via de livestream hierboven. Op zondag 14 februari staan Félix Auger-Aliassime en Stéfanos Tsitsipás tegenover elkaar in de finale van het ABN AMRO toernooi in Rotterdam. Hoe laat is de finale ABN Amro 2020? De finale van ABN Amro 2020 begint op zondag 9 februari om 15.00 uur plaatselijke tijd.

En nog een vraag, waar kan ik davis cup kijken?

De Davis Cup is een internationaal tennistoernooi dat elk jaar wordt gehouden. Het toernooi wordt georganiseerd door de Internationale Tennis Federatie (ITF) en wordt betwist door teams uit de hele wereld. De Davis Cup is de grootste jaarlijkse internationale teamtenniscompetitie ter wereld, waaraan meer dan 130 landen deelnemen.

Door Fonseca Poitevint

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn tertiaire? :: Waar kan ik tennis kijken op tv?
Handige links