Huis > W > Waar Kan Ik The Walking Dead Seizoen 10 Aflevering 16 Kijken?

Waar kan ik The Walking Dead seizoen 10 aflevering 16 kijken?

Wie al maanden aan het wachten is tot de laatste afleveringen van The Walking Dead seizoen 10 (episode 16 tot en met 22) op Netflix verschijnen, krijgt nu eindelijk goed nieuws te horen. Eerder waren deze afleveringen al op Disney+ te zien, maar vanaf zullen ze ook gewoon bij Netflix te streamen zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke dag nieuwe aflevering The Walking Dead?

Aanstaande maandag komt na maanden winterstop aan het wachten eindelijk een eind, want de razend populaire zombieserie The Walking Dead wordt vervolgd op Disney+. Vanaf 21 februari 2022 zal er wekelijks op maandag een nieuwe aflevering van seizoen 11B op de streamingdienst verschijnen. Daarvan, hoeveel delen seizoen 11 walking dead? Er zijn zestien afleveringen in seizoen elf van The Walking Dead.

Waar kan ik The Walking Dead seizoen 11 zien?

The Walking Dead seizoen 11 is nog niet vrijgegeven. Dienovereenkomstig, waar walking dead seizoen 11? The Walking Dead seizoen 11 is nog niet aangekondigd.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom staat aflevering 16 van TWD niet op Netflix?

Het hangt volledig af welke licentiedeal Netflix heeft kunnen sluiten met TWD en of hier door het aparte jaar ruimte is voor gunstigere regelingen. Netflix heeft zelf geen officiƫle verklaring afgegeven over de extra afleveringen van seizoen 10 van The Walking Dead. Hier moeten we dan voorlopig dan ook even op wachten. Hoeveel seizoenen Walking Dead op Netflix? In Nederland kun je The Walking Dead bekijken bij zowel Netflix als Disney+. Op Netflix vind je alle seizoenen, maar stopt seizoen 10 bij aflevering 15. Bij Disney+ vind je The Walking Dead bij het aanbod van Star.

Men kan zich ook afvragen: is de walking dead van netflix af?

Vanaf 23 augustus 2021 zal het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead op de streamingdienst Disney+ te zien. De post-apocalyptische zombieserie komt namelijk na meer dan een decennium (loopt al sinds 2010) namelijk tot een einde. Wat is er gebeurd met michonne? In de stripverhalen is Michonne een katana-zwaaiende slechterik die trouw is aan Rick Grimes en zijn groep. Ze is een belangrijk lid van de groep, en haar vaardigheden zijn essentieel voor hun overleving. In de TV show is Michonne een katana-zwaaiende slechterik die Rick Grimes en zijn groep trouw blijft. Ze is echter niet zo essentieel voor het overleven van de groep, en haar vaardigheden zijn niet zo noodzakelijk. Dit komt doordat de tv-serie meer gericht is op drama en relaties, en minder op het overlevingsaspect.

Dus, hoeveel afleveringen zijn er van the walking dead seizoen 10?

Er zijn in totaal 16 afleveringen in het 10e seizoen van The Walking Dead.

Door Melody Falter

Vergelijkbare artikelen

Wat is de stijl van Walt Disney? :: Hoeveel afleveringen zijn er van undoing?
Handige links