Huis > H > Hoe Installeer Je Thunderbird?

Hoe installeer je Thunderbird?

Bezoek de Thunderbird-downloadpagina in een willekeurige browser (bv. Firefox of Microsoft Internet Explorer). De pagina zal u automatisch de meest geschikte versie(s) van Thunderbird aanbevelen. Klik op de groene downloadkoppeling om het installatieprogramma van Thunderbird te downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

En nog een vraag, is thunderbird gratis?

Thunderbird is een gratis e-mailtoepassing die eenvoudig ingesteld en aangepast kan worden – en het zit vol met handige functies! Dit in overweging nemend, hoe krijg ik thunderbird in het nederlands? Klik naast de taal van uw keuze op Woordenboek downloaden. Klik in de geopende pagina van het geselecteerde woordenboek op de groene knop Toevoegen aan Thunderbird. Klik in het venster Programmatuurinstallatie op Nu installeren. Herstart Thunderbird als daarom wordt gevraagd.

Trouwens, kan thunderbird niet meer openen?

Als u problemen hebt met het openen van Thunderbird, kunt u een paar dingen proberen:
Controleer eerst of Thunderbird geïnstalleerd is op uw computer. Zo niet, dan kunt u het downloaden van de officiële website.
Als u hebt gecontroleerd of Thunderbird is geïnstalleerd, probeer het dan te openen via de snelkoppeling op het bureaublad of het menu Start. Als dat niet werkt, probeer het dan te openen vanuit de map waar het geïnstalleerd is (meestal C:\Program Files\Mozilla Thunderbird).
Als Thunderbird nog steeds niet opent, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Soms kan een herstart kleine softwarefouten verhelpen die ervoor zorgen dat Thunderbird niet kan worden geopend.
Als u nog steeds problemen heeft, kunt u proberen Thunderbird opnieuw te installeren. Dit zal uw Thunderbird profiel verwijderen, inclusief uw e-mails, instellingen en adresboek. Zorg er dus voor dat u een back-up maakt van uw gegevens voordat u opnieuw installeert. Dus, wat is de thunderbird 1? De thunderbird 1 is een supersonisch militair straalvliegtuig dat in de jaren 1950 door de Verenigde Staten werd ontwikkeld. Het was het eerste straalvliegtuig dat speciaal werd ontworpen en gebouwd voor de United States Air Force (USAF). De thunderbird 1 was ontworpen als een snel onderscheppingsvliegtuig voor de lange afstand en was bewapend met lucht-lucht raketten en een kanon. De Thunderbird 1 vloog voor het eerst in 1955 en werd in 1966 uit dienst genomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Adobe Flash Player op Mac?

Nieuwe macOS installaties installeren standaard geen flash. Het is een fluitje van een cent om het te installeren.

Wat is de nieuwste versie van Thunderbird?

Software-update: Mozilla Thunderbird 91.0.1. Dienovereenkomstig, wat is het beste mailprogramma voor windows 10? Windows Mail

Heb je Windows 10, dan zit de Mail app standaard tussen je Start pictogrammen. Je hoeft deze dus niet eerst te installeren. Windows Mail heeft dezelfde minimalistische lay-out als Outlook.com en is eenvoudig te personaliseren. Je kunt meerdere accounts toevoegen en deze samenvoegen tot 1 mailbox.

Trouwens, wat is een goed e-mail programma?

De 5 beste gratis e-mail programma's in 2020/2021

  1. Gmail. Ben je fan van Google, dan is Gmail een goede keuze, de navigatie lijkt op die van Google, waardoor je snel vertrouwd raakt het met programma.
  2. YahooMail.
  3. Mozilla Thunderbird.
  4. Protonmail.
  5. Outlook.com.
Hoe werken met Thunderbird? Aangenomen dat u tips wilt over het gebruik van Mozilla Thunderbird:
Mozilla Thunderbird is een cross-platform e-mailclient die gratis en open source is. Het is gemakkelijk in te stellen en aan te passen en heeft een verscheidenheid aan functies om uw e-mailervaring te verbeteren. Hier zijn enkele tips voor het gebruik van Thunderbird:
1. Leer de interface kennen. De interface van Thunderbird is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het hoofdvenster is verdeeld in drie gebieden: het mappenvenster, de berichtenlijst en het berichtenvenster. Het deelvenster met de mappen toont uw e-mailmappen en laat u ertussen schakelen. De berichtenlijst toont de berichten in de momenteel geselecteerde map. Het berichtenvenster toont het huidige geselecteerde bericht.
2. E-mailmappen maken. Een van de leuke dingen van Thunderbird is dat u uw e-mail kunt organiseren zoals u wilt. Om een nieuwe e-mailmap te maken, klikt u met de rechtermuisknop op de map waarin u de nieuwe map wilt maken en selecteert u "Nieuwe map". Geef uw nieuwe map een naam en klik op "OK".
3. Pas uw werkbalken aan. Met Thunderbird kunt u de werkbalken aanpassen zodat alleen de knoppen worden weergegeven die u nodig hebt. Om de werkbalk aan te passen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Aanpassen". Sleep vervolgens de knoppen die u wilt behouden naar de werkbalk en verwijder de knoppen die u niet wilt.
4. Gebruik berichtfilters. Met berichtenfilters kunt u berichten automatisch in mappen plaatsen of andere acties uitvoeren. Om een berichtfilter te maken, ga je naar het menu Extra en selecteer je "Berichtfilters". Klik dan op "Nieuw" en volg de aanwijzingen.
5. Zoek hulp. Thunderbird heeft uitgebreide documentatie die u kan helpen met alles wat u moet weten. Om de documentatie te openen, ga naar het Help-menu en selecteer "Inhoud".

Wat is Thunderbird Mac?

Thunderbird is een gratis, open source e-mailprogramma dat op een Mac kan worden gebruikt. Het biedt functies zoals filteren, zoeken en integratie met verschillende e-maildiensten. Thunderbird kan worden gebruikt voor toegang tot Gmail, Yahoo Mail en andere e-mailproviders.

Door Kenwrick Sevy

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt Thunderbird niet? :: Waar staat het adresboek van Thunderbird?
Handige links