Huis > W > Waarom Werkt Thunderbird Niet?

Waarom werkt Thunderbird niet?

Noot: firewall- of antivirussoftware die uitgaande e-mail blokkeert is een bekende oorzaak voor het niet kunnen verzenden van berichten na het bijwerken van Thunderbird, aangezien deze kan zijn ingesteld om de vorige versie van Thunderbird te vertrouwen en de nieuwe versie niet meer herkent als vertrouwd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe thunderbird herstellen?

Hoe het werkt?

  1. Sluit Mozilla Thunderbird en start Recovery Tool.
  2. Selecteer een Thunderbird profiel en klik op de knop "Find and recover lost emails"
  3. Vink de vakjes aan naast de e-mails die je wilt herstellen en bewaar die e-mails op de gewenste locatie op een harde schijf op.
Dienovereenkomstig, kan geen mail ontvangen met thunderbird? Als uw provider de nieuwere versies van het protocol niet ondersteund, kan het verzenden en ontvangen van berichten mislukken. U kunt tijdelijk de lat wat lager leggen om te controleren of dit de reden van uw probleem is (wat uiteraard uw beveiliging reduceert, dus het wordt niet aanbevolen).

Wat is een Filelink?

Een filelink is een URL die wordt gebruikt om naar een bestand te linken. De filelink kan worden gebruikt om het bestand met anderen te delen of om het bestand in een webpagina op te nemen. Hoe kan ik Thunderbird updaten? De laatste versie van Thunderbird kunt u downloaden van de officiƫle website:
https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/
Zodra u het installatieprogramma hebt gedownload, voert u het uit en volgt u de aanwijzingen om uw bestaande Thunderbird-installatie bij te werken.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan ik zien welke versie van Thunderbird Ik heb?

, ga naar het menu Help en kies Probleemoplossingsinformatie. Er wordt een nieuw tabblad met informatie over uw configuratie geopend. Kijk onder Toepassingsbasics naar het getal naast Versie. Wat dit betreft, wat is de beste webmail? Gmail. Gmail is gemakkelijk een van de beste gratis e-maildiensten. De schone en overzichtelijke interface wordt regelmatig verfijnd, met nuttige nieuwe functies.

Daarvan, wat is beter outlook of gmail?

De eenvoudige manier om opties aan te passen in Gmail en de sterke filteropties, maakt Gmail meer geschikt voor thuisgebruik. De uitgebreide mogelijkheden van Outlook, en dan met name de vele add-ins, zorgen er dan weer voor dat Outlook uitermate geschikt is voor op kantoor. Men kan zich ook afvragen: welk mailprogramma op laptop? Het antwoord op deze vraag hangt af van het besturingssysteem van de laptop. Als de laptop bijvoorbeeld Windows draait, is het standaard mailprogramma Windows Mail. Als de laptop macOS draait, is het standaard mailprogramma Apple Mail.

Wat is het verschil tussen Hotmail en Outlook?

Hotmail en Outlook zijn twee verschillende e-mailtoepassingen. Outlook is een desktopapplicatie die u kunt downloaden en installeren op uw computer, terwijl Hotmail een webapplicatie is die u opent via uw webbrowser.
Outlook biedt meer mogelijkheden en functionaliteit dan Hotmail, zoals de mogelijkheid om meerdere e-mailaccounts te beheren, een agenda, takenlijst en contactmanager. Hotmail is een eenvoudiger e-mailprogramma dat is ontworpen voor mensen die alleen e-mail willen controleren en versturen.

Door Pentheas Gayanilo

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een backup van mijn mailbox? :: Hoe installeer je Thunderbird?
Handige links