Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Een App Niet Kan Verwijderen?

Wat moet je doen als je een app niet kan verwijderen?

Houd een app-pictogram aangetikt om te controleren of de optie Verwijderen beschikbaar is. Als dat niet het geval is, betekent dit dat de app een voorgeïnstalleerde systeemapp is en niet kan worden verwijderd. Open een app in Apps om te controleren of de optie Verwijderen beschikbaar is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe verwijder je alle apps van je telefoon?

Tik op Play Store > Menu > Mijn apps en games , kies een app die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen . U kunt ook het app-menu openen, lang drukken op de app die u wilt verwijderen en vervolgens App-info > Verwijderen kiezen. Hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat? apps verwijderenniet

Apps verwijderen van het startscherm van een Android-telefoon

  1. Ontgrendel je telefoon.
  2. Druk met je vinger op een app en houd deze ingedrukt.
  3. Je kunt de app nu slepen naar een prullenbak.

Dienovereenkomstig, wat is beaming service?

Stralingsdienst is een methode van datatransmissie waarbij een signaal in rechte lijn van de ene antenne naar de andere wordt gestuurd. Dit type dienst wordt gewoonlijk gebruikt voor point-to-point transmissies, bijvoorbeeld tussen twee gebouwen of tussen een satelliet en een grondstation. Hoe kan ik een icoon verwijderen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een pictogram van uw apparaat kunt verwijderen. Eén manier is om het pictogram gewoon van uw startscherm naar de prullenbak bovenaan het scherm te slepen. Een andere manier is om het pictogram ingedrukt te houden totdat er een menu verschijnt en vervolgens de optie "verwijderen" te selecteren. Ten slotte kunt u naar de instellingen van uw toestel gaan en daar zoeken naar een optie om het pictogram te verwijderen of te de-installeren.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen apps verwijderen op mijn iphone?

Start je iPhone opnieuw op

Als je apps niet kunt verwijderen, ga je gang en start je de iPhone opnieuw op. Je kunt de knoppen gebruiken (zoals je gewoonlijk doet) of de app Instellingen openen → Algemeen → Afsluiten om het apparaat uit te schakelen. Schakel na een minuut de iPhone in en probeer de app te verwijderen.
Dienovereenkomstig, kan apps niet verwijderen van iphone? Apps verwijderen lukt niet?Probeer deze tip

  • Open de Instellingen-app en tik op Schermtijd.
  • Kies nu voor Beperkingen.
  • Tik op iTunes Store en App Store.
  • Zorg ervoor dat de instelling bij Apps verwijderen op Sta toe staat.

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn iPhone?

Een app uit het beginscherm verwijderen: Houd je vinger op de app in het beginscherm, tik op 'Verwijder app' en tik op 'Verwijder van beginscherm' om de app in de appbibliotheek te houden, of tik op 'Verwijder app' om de app van de iPhone te verwijderen. Je kunt ook vragen wat kun je met smartthings? Er zijn veel dingen die je met SmartThings kunt doen. Je kunt het gebruiken om je huis te automatiseren, je huis veiliger te maken, je energieverbruik te verminderen en nog veel meer.

Trouwens, waar vind ik alle apps?

Alle apps vind je in het menu "Apps".

Door Stalder Schoonderwoerd

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je apps op Acer? :: Hoe organiseer je je telefoon?
Handige links