Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Waar Ik Geweest Ben Google Maps?

Hoe kan ik zien waar ik geweest ben Google Maps?

Via de Google Maps-app

  1. Open de Google Maps-app. op uw Android-apparaat.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Mijn tijdlijn .
  3. Tik rechtsboven op Meer. Instellingen en privacy.
  4. Tik onder 'Locatie-instellingen' op Volledige Locatiegeschiedenis verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, waar ben ik vandaag allemaal geweest?

Locatiegeschiedenis is een instelling in je Google-account waarmee Google je locatie opslaat. Nadat je bent ingelogd in Google, kun je de locatiegeschiedenis via de tijdlijn van Google Maps bekijken. Per maand en datum kun je aanklikken waar je bent geweest. Kijk ook eens naar jouw verplaatsingen per dag. Dit in overweging nemend, hoe kom ik bij mijn tijdlijn? Je reizen vinden

  1. Open de Google Maps-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Mijn tijdlijn .
  3. Als je een andere dag of maand wilt vinden, tik je bovenaan op Vandaag. Swipe naar links of rechts in de agenda en tik op een dag.

Trouwens, waar vind ik mijn locatie geschiedenis?

U kunt uw locatiegeschiedenis vinden door de Google Maps-app te openen en op het pictogram "Menu" in de linkerbovenhoek te tikken. Selecteer daar "Uw tijdlijn" om een kaart te bekijken van overal waar u bent geweest. Als u "Uw tijdlijn" niet ziet, tikt u op "Meer" en selecteert u vervolgens "Uw tijdlijn". Welke route heb ik afgelegd? De route die ik nam was die door de stad. Het was de route met het meeste verkeer en de meest directe.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn locatie verbergen?

U bepaalt welke locatiegegevens uw telefoon kan gebruiken. Open de app Instellingen op uw telefoon. Tik bij 'Persoonlijk' op Locatietoegang. Schakel bovenaan het scherm de optie Toegang tot mijn locatie in of uit. Waar is mijn Android geweest? Vind mijn Samsung

Ga naar com/find en log in op je Google-account. Selecteer je kwijtgeraakte telefoon (alleen nodig wanneer je meerdere Android-apparaten hebt). Op de kaart zie je waar je telefoon ongeveer uithangt. Van een uitgeschakelde telefoon zie je op de kaart wat de laatst bekende locatie was.

Dienovereenkomstig, wat heb ik vandaag gelopen?

Dat lukt heel goed met de website AfstandMeten.nl. Met behulp van een Google Maps kaart zoom je net zo lang in tot je de straten herkent waar je hebt gelopen. Je kunt nu steeds van hoek tot hoek markers plaatsen en zo meet je de gelopen afstand. Je kunt zelfs de gemiddelde snelheid meten! Wat weet Google van mij Consumentenbond? Google weet veel over consumenten, zoals hun zoekgeschiedenis, de websites die ze bezoeken en de advertenties waarop ze klikken. Google gebruikt deze informatie ook om advertenties te richten en zoekresultaten aan te passen.

Hoe kom ik op de tijdlijn van Facebook?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de details kunnen veranderen afhankelijk van de individuele Facebook-instellingen. In het algemeen kan iemand echter zijn eigen Facebook-tijdlijn openen door op zijn naam te klikken in de bovenste balk van de Facebook-homepage. Van daaruit kunnen ze recente berichten, foto's en andere informatie bekijken die op hun tijdlijn zijn gedeeld. Als de tijdlijn van iemand anders is ingesteld op openbaar, kan deze worden bekeken door op Facebook naar zijn naam te zoeken.

Door Noemi

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een tijdlijn van je leven? :: Hoe kan ik trending zoekopdrachten verwijderen?
Handige links