Huis > H > Hoe Maak Je Een Tijdlijn Met Excel?

Hoe maak je een tijdlijn met Excel?

Dit werkt als volgt:

  1. Klik ergens in de draaitabel om de lintgroep Hulpmiddelen voor draaitabellen weer te geven. Klik vervolgens op Analyseren > Tijdlijn invoegen.
  2. Schakel in het dialoogvenster Tijdlijnen invoegen de selectievakjes in van de gewenste datumvelden en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, hoe maak je een tijdlijn in google docs?

Een tijdlijndiagram aanpassen

  1. Open op je computer een spreadsheet in Google Spreadsheets.
  2. Dubbelklik op het diagram dat je wilt wijzigen.
  3. Klik aan de rechterkant op Aanpassen. Tabel.
  4. Wijzig de weergave van de tabel, sorteer de tabel of voeg paginering toe.
Vervolgens, is het tijdslijn of tijdlijn? Beide vormen zijn correct.

Waarom een tijdlijn?

Er zijn een paar redenen waarom je een tijdlijn zou willen maken. Tijdlijnen kunnen een handige manier zijn om de gebeurtenissen in een verhaal of historische periode in chronologische volgorde te zien. Ze kunnen ook een nuttig hulpmiddel zijn om complexe informatie te organiseren en bij te houden. Tenslotte kunnen tijdlijnen visueel aantrekkelijk zijn, wat helpt om informatie aantrekkelijker en gemakkelijker te begrijpen te maken. Hoe maak je een tijdlijn in PowerPoint? Er zijn een paar verschillende manieren om een tijdlijn te maken in PowerPoint. Eén manier is om de ingebouwde vormen en pijltjestools te gebruiken om je tijdlijn uit te tekenen. Een andere manier is om een vooraf gemaakte sjabloon te gebruiken, die je online of in de sjabloonbibliotheek van PowerPoint kan vinden.
Als u de ingebouwde vormen en pijltjestools wilt gebruiken, moet u eerst een nieuwe dia invoegen en vervolgens het tabblad "Invoegen" selecteren. Van daaruit klikt u op de knop "Vormen" en kiest u de vorm die u wilt gebruiken voor uw tijdlijn. Zodra u de vorm hebt ingevoegd, kunt u de pijltjestools gebruiken om de rest van uw tijdlijn uit te tekenen.
Als je een vooraf gemaakte sjabloon wil gebruiken, kan je zoeken naar "tijdlijn" in de sjabloonbibliotheek. PowerPoint zal je verschillende tijdlijnsjablonen tonen waaruit je kan kiezen. Eens je een sjabloon gevonden hebt dat je bevalt, kan je het downloaden en invoegen in je PowerPoint presentatie.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat is de betekenis van tijdbalk?

grafisch overzicht in de vorm van een strook of lijn met een systematische indeling in tijdseenheden waarin men tijdstippen van gebeurtenissen enz. en periodes in chronologische volgorde overzichtelijk situeert en vaak van bijschriften voorziet; tijdschaal in de vorm van een strook of lijn. Wat zijn draaitabellen in Excel? Een draaitabel (Nederlandse vertaling van 'pivot table') in Excel is een 'uittreksel' of 'samenvatting' van jouw originele tabel met brongegevens. De draaitabel geeft je snel antwoord op eenvoudige vragen over je tabel, die je anders alleen met ingewikkelde formules zou kunnen beantwoorden.

Hoe maak je een tijdlijn in Word?

Een tijdlijn maken

  1. Ga naar het tabblad Invoegen en klik op SmartArt > Proces.
  2. Klik op Eenvoudige tijdlijn of op een van de andere afbeeldingen voor processen.
  3. Klik op de tijdelijke aanduidingen [Tekst] en voer de details van uw gebeurtenissen in. Tip: U kunt ook het Tekstvenster openen en daar uw tekst invoeren.
Trouwens, waar is mijn tijdlijn? Het antwoord op deze vraag hangt af van het social media platform waar de vraagsteller op doelt. Op Facebook bijvoorbeeld is de tijdlijn een chronologische feed van iemands berichten en de berichten van zijn vrienden. Op Twitter is de tijdlijn een feed van tweets van mensen die iemand volgt. Het antwoord op deze vraag is dus afhankelijk van het specifieke socialemediaplatform in kwestie.

Daarvan, wat is een tijdbalk wikikids?

Er is geen precies antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van het specifieke wikiproject en de doelstellingen. In het algemeen is een tijdlijnwiki echter een soort collaboratieve online encyclopedie waarmee gebruikers chronologisch items kunnen creëren, bewerken en toevoegen. Dit kan gebruikt worden om een historisch verslag van gebeurtenissen te maken, de evolutie van een bepaald onderwerp te documenteren, of de voortgang van een bepaald project te volgen.

Door Fairfield Teng

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van vertraging? :: Hoe maak je een goede tijdlijn?
Handige links