Huis > K > Kan App Niet Verwijderen Van Mac?

Kan app niet verwijderen van Mac?

Verwijder apps in de Finder

Druk op het Finder-icoontje in je Dock en klik links op 'Apps'. Vervolgens zoek je de apps die je wil verwijderen. Klik daarna met de rechtermuisknop op de app, kies voor 'Verplaats naar prullenmand' en leeg vervolgens de Prullenmand om de apps definitief te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe verwijder ik een app uit het dock?

Apps toevoegen, verwijderen of wisselen

Ik houd het icoon ingedrukt en sleep het naar boven om de app uit het dock te verwijderen. Om apps binnen het dock van plek te wisselen, houd ik een icoon ingedrukt en sleep hem naar de juiste plek.
Mensen vragen ook: waar is de delete knop op een mac? Op Apple computers en laptops, zoals Macs en Macbooks, zit standaard wel een BACKSPACE knop op het toetsenbord maar geen DELETE knop. Hier is weliswaar wel een sneltoets voor die weinig mensen weten. De sneltoets is de FN toets in combinatie met de BACKSPACE toets.

Hoe kan ik Garageband verwijderen?

Om Garageband te verwijderen, open je de map Toepassingen en sleep je het Garageband-pictogram naar de Prullenbak. Hoe kan ik mijn Mac opschonen? Aangenomen dat u tips wilt om opslagruimte op uw Mac vrij te maken:
1. Open het Apple-menu en klik op Over deze Mac. Klik op het tabblad Opslag om te zien wat er ruimte in beslag neemt op uw Mac.
2. Maak de prullenbak leeg: Rechtsklik op het pictogram Prullenbak en selecteer Prullenbak legen.
Verwijder grote en oude bestanden: Open Finder en klik op Documenten in de zijbalk. Selecteer een bestand of map en druk vervolgens op de Delete-toets op uw toetsenbord of klik op het Delete-pictogram in de werkbalk.
Gedownloade installatiebestanden verwijderen: Als u in uw map Toepassingen een bestand ziet met de naam Install macOS Sierra.app of Install macOS High Sierra.app, kunt u dit verwijderen.
Ongebruikte apps verwijderen: klik met de Control-knop op een app-pictogram en klik vervolgens op Verplaats naar prullenbak. Of selecteer de app in je map Toepassingen en kies vervolgens Bestand > Verplaatsen naar prullenbak.
3. 3. Ruimte besparen door bestanden op te slaan in iCloud
-Store uw Bureaublad en Documenten-map in iCloud: Open Systeemvoorkeuren, klik op iCloud en selecteer vervolgens Bureaublad & Documentenmappen.
Optimaliseer uw opslag: Klik op de knop Opties naast iCloud Drive en selecteer vervolgens Mac-opslag optimaliseren.
4. Verminder rommel
-Mail: Verwijder e-mails die je niet meer nodig hebt. -Boeken: Verwijder PDF's en boeken die je al gelezen hebt.
-Foto's: Verwijder foto's en video's die je niet meer nodig hebt.
5. Gebruik gecomprimeerde bestanden
Wanneer u een bestand comprimeert, wordt het een ZIP-bestand, dat minder ruimte in beslag neemt. Als u een bestand wilt comprimeren, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u vervolgens Comprimeren.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dus, kan je macos big sur installatie verwijderen?

Installeer macOS Catalina

Sluit je harde schijf aan (die nu het opstartbare installatieprogramma is) op je Mac. Open Systeemvoorkeuren > Opstartschijf. Kies het opstartbare installatieprogramma als opstartschijf en klik op 'Herstart'. De Mac start nu op in macOS-herstel.
Hoe verwijder ik Google Chrome van Mac? Google Chrome

  1. Sluit alle Chrome-vensters en -tabbladen op je computer.
  2. Klik op het menu Start.
  3. Tik op Apps.
  4. Zoek en klik op Google Chrome onder Apps en functies.
  5. Klik op Verwijderen.
  6. Bevestig de bewerking door op Verwijderen te klikken.

Waar is Dock op Mac?

Standaard bevindt het Dock zich aan de onderrand van het scherm, maar je kunt het ook aan de linker- of rechterrand plaatsen. Wat is het Dock op een iPad? De Dock is een bar aan de bottom van het scherm van je iPad waar je recente en favoriete apps kunt opslaan. Door op een app in de Dock te tikken, opent de app.

Hoe verwijder je een app van je iPhone?

Om een app van je iPhone te verwijderen, volg je deze stappen:
1. Ga naar het scherm met je app-icoontjes.
2. Houd je vinger op het app-icoontje dat je wilt verwijderen.
3. Wanneer het app-icoontje begint te wiebelen, tik je op het kruisje dat bovenaan in het scherm verschijnt.
4. In het pop-upvenster dat verschijnt, tik je op 'Verwijderen'.

Door Gregorio

Vergelijkbare artikelen

Waar staat de delete toets? :: Welke tv apps zijn er?
Handige links