Huis > W > Waarom Werkt Stocard Niet Meer?

Waarom werkt Stocard niet meer?

De klantenkaartenapp Stocard-app is uit de App Store verdwenen. De makers hebben nog geen verklaring gegeven waarom de app is weggehaald. Apple zou daarbij het initiatief hebben genomen. Update : Stocard heeft gereageerd, het zou gaan om een technisch probleem waar nog aan wordt gewerkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat te doen als een app niet werkt?

Blijft een app hardnekkig weigeren, ook na het updaten, verwijder deze dan en installeer de app opnieuw. Het kan zijn dat een net geïnstalleerde app niet werkt omdat de nieuwe versie door de ontwikkelaar niet goed getest is. Hoe kan ik mijn Stocard ontgrendelen? Android: de "Stocard-vergrendeling" op Android-apparaten beschermt je kaarten met de beveiligingsgegevens van je apparaat. Dit houdt in dat de toegangscode voor het vergrendelingsscherm van je telefoon ook wordt gebruikt voor toegang tot de Stocard-app.

Trouwens, hoe kan ik mijn klantenkaarten op mijn iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om klantenkaarten op een iPhone op te slaan. Eén optie is om een foto van de kaart te maken en die op te slaan in de portemonnee-app. Een andere optie is om een klantenkaart-app te vinden die de informatie voor u opslaat. Sommige winkels hebben ook apps waarmee u klantenkaarten in hun app kunt opslaan. Daarvan, welke winkels hebben klantenkaart? Er zijn veel winkels die klantenkaarten aanbieden, maar niet alle winkels doen dat. Enkele winkels die klantenkaarten aanbieden zijn kruidenierswinkels, benzinestations en warenhuizen. Om erachter te komen of een winkel een klantenkaart aanbiedt, kunt u het aan een vertegenwoordiger in de winkel vragen of op zoek gaan naar borden of advertenties voor de kaart.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe krijg ik een app op mijn startscherm?

Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben. Om een app van het startscherm te wissen, tik je met je vinger op de app. Hoe kan ik een pasje verwijderen uit de OK app? Hoe verwijder ik een pas?

  1. Druk op een pas.
  2. Tik rechtsboven op de drie puntjes(iOS) of i-teken(Android)
  3. Tik rechtsboven op het prullenbakje en bevestig met 'ja, verwijderen'.

Dit in overweging nemend, waar bewaar ik mijn pasjes?

Een pasje los in je broekzak bewaren, dat valt niet aan te raden. Het beschadigt of breekt op die manier razendsnel. Wat je wel kan doen is je pasjes bewaren in een portemonnee die alleen voor pasjes bestemd is, zoals de Secrid Miniwallet. Wat doet de OK app? De OK app is een gratis app die je helpt bij het beheren van je gezondheid. Het geeft je persoonlijke gezondheidsinformatie, helpt je bij het bijhouden van je gezondheid en geeft je toegang tot een netwerk van gezondheidsexperts.

Dus, hoe moet je een app installeren?

Om een app te installeren, hebt u meestal een account nodig bij de app-winkel van uw keuze. Vervolgens kunt u op zoek gaan naar de app die u wilt installeren en deze downloaden. Soms wordt de app automatisch geïnstalleerd, maar soms moet u de app handmatig installeren.

Door Foss Colomba

Vergelijkbare artikelen

Is het veilige om wachtwoorden op te slaan? :: Is Stocard veilig?
Handige links