Huis > W > Waarom Werkt Touchpad Niet?

Waarom werkt touchpad niet?

Als uw touchpad niet werkt, is dat mogelijk het gevolg van een ontbrekend of verouderd stuurprogramma. Het bijwerken of opnieuw installeren van uw touchpad-stuurprogramma's in Device Manager kan helpen het probleem op te lossen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe scrollen met 2 vingers?

Scrollen met twee vingers

  1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Muis & Touchpad.
  2. Klik op Muis en touchpad om het paneel te openen.
  3. In the Touchpad section, make sure the Touchpad switch is set to on.
  4. Switch the Two-finger Scrolling switch to on.
Hoe kan ik terug Scrollen? Horizontaal scrollen
  1. Op een smartphone of tablet gebruik je je vingers door van links naar rechts te swipen.
  2. Op een laptop gebruik je de touchpad met je vingers (of externe muis).
  3. Op een desktop computer kun je met de muis niet scrollen. Dan gebruik je de scrollbar die aanwezig is om van links naar rechts te bewegen.

Wat dit betreft, hoe zet je scroll lock uit?

Er is geen universele methode om scroll lock uit te schakelen, omdat de functie niet voor alle toetsenborden gestandaardiseerd is. Sommige toetsenborden hebben een speciale toets voor scroll lock, terwijl andere een functietoets of een combinatie van toetsen gebruiken om scroll lock in en uit te schakelen. Raadpleeg de documentatie van uw toetsenbord om de juiste methode voor het uitschakelen van de scrollvergrendeling op uw specifieke model te bepalen. Dus, kan niet meer scrollen op laptop? Er zijn een paar mogelijke oorzaken voor het niet meer kunnen scrollen op een laptop. Een mogelijkheid is dat het touchpad zelf is uitgeschakeld. Om het touchpad in te schakelen zoekt u een knop op de laptop met een afbeelding van een touchpad met een streep erdoor. Door op deze knop te drukken zou het scrollen moeten werken.
Een andere mogelijke oorzaak is dat de touchpad drivers niet zijn geïnstalleerd of corrupt zijn geraakt. In dat geval moet u de touchpad drivers opnieuw installeren.
Ten slotte is het ook mogelijk dat het BIOS van de laptop zodanig is geconfigureerd dat het touchpad niet werkt. Om dit te controleren ga je naar de BIOS instellingen en zoek je naar een optie om het touchpad in te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe schakel je touchpad in?

Aan of uit via sneltoets

  1. Druk de Fn-toets in en houdt deze vast terwijl u de toets met het touchpad indrukt.
  2. Laat de toetsen los. Het touchpad is nu uitgeschakeld.
  3. Herhaal de handeling om het touchpad weer in te schakelen.
Daarvan, hoe touchpad inschakelen hp? In de linkerbovenhoek van je touchpad zie je een klein led-lampje. Afhankelijk van het model HP-laptop dat je bezit, kan dit lampje groen, oranje of blauw van kleur zijn. Wat veel mensen niet weten, is dat dit lampje tegelijkertijd de schakelaar is om je muispad mee aan- of uit te zetten.

Waarom kan ik niet slepen met mijn muis?

Methode 3: De linkermuisknop en Esc-toets gebruiken

Stap 2: Houd de linkermuisknop ingedrukt en druk op de Escape (Esc) toets eenmaal op uw toetsenbord. Stap 3: Laat nu de linkermuisknop los. U zou de functie voor slepen en neerzetten nu normaal moeten kunnen gebruiken.
Hoe gebruik je een touchpad? Touchpads worden gebruikt door uw vinger over de pad te bewegen in de richting waarin u de cursor wilt laten bewegen. Om te klikken tikt u gewoon op de pad. Sommige touchpads ondersteunen ook multi-touch gebaren, zoals zoomen en scrollen.

Daarvan, kan niet scrollen op smartphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt scrollen op uw smartphone. Eén mogelijkheid is dat het scherm gewoon te klein is om te kunnen scrollen. Een andere mogelijkheid is dat de telefoon vastzit en er niet gescrolld kan worden. Ten slotte is het ook mogelijk dat de telefoon geen scrolfunctie heeft.

Door Horne

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je je muis laten bewegen? :: Waarom start mijn computer steeds opnieuw op?
Handige links