Huis > W > Wat Doen Als Touchscreen Niet Werkt?

Wat doen als touchscreen niet werkt?

Zorg ervoor dat u uw apparaat op kamertemperatuur gebruikt. Touchscreens werken het beste bij omgevingstemperaturen tussen 0°C en 35°C. Te hoge of lage temperaturen kunnen ervoor zorgen dat het touchscreen van uw apparaat niet goed werkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe zet ik touchscreen weer aan?

Aanraakscherm (Touchscreen inschakelen of uitschakelen)

Klik op Start en dan op Configuratiescherm. Klik op Hardware en geluiden en dan op Pen en aanraken. Klik in het geopende dialoogvenster op het tabblad Aanraken Uw vinger als invoerapparaat gebruiken. Klik op OK om dit te bevestigen en sluit het dialoogvenster.
Hoe kan je touchscreen uitzetten? Veel nieuwe laptops worden geleverd met een touchscreen (aanraakscherm), maar als je niet met je vingers aan je scherm wilt zitten en dit wilt uitschakelen, kun je dit doen via Apparaatbeheer en selecteer HID-compatibel touchscreen. Gebruik de rechtermuisknop en kies Apparaat uitschakelen.

Wat moet je doen als je touchscreen van je iPhone niet werkt?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je iPhone touchscreen niet werkt:
1. Start uw iPhone opnieuw op: Dit kan soms kleine softwarefouten verhelpen die het probleem kunnen veroorzaken. Om uw iPhone opnieuw op te starten, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt totdat de optie "Schuif naar uit" verschijnt. Schuif vervolgens met uw vinger over het scherm om uw iPhone uit te schakelen. Zodra hij is uitgeschakeld, houdt u de aan/uit-knop weer ingedrukt om hem weer in te schakelen.
2. Werk de software van je iPhone bij: Verouderde software kan soms problemen met het aanraakscherm veroorzaken. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update om te controleren of er een software-update is. Als er een update beschikbaar is, tikt u op "Downloaden en installeren".
3. Kalibreer uw scherm: Als je scherm op bepaalde plekken niet reageert of onnauwkeurig lijkt, kun je proberen het te kalibreren. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > AssistiveTouch > Kalibreren.
4. Maak uw scherm schoon: Als je scherm vuil of bevlekt is, kan dat het touchscreen beïnvloeden. Om uw scherm schoon te maken, gebruikt u gewoon een zachte, pluisvrije doek.
5. Controleer op hardwareschade: Als je iPhone is gevallen of anderszins is beschadigd, kan dit de oorzaak zijn van de problemen met het touchscreen. Om te controleren op hardwareschade ga je naar Instellingen > Algemeen > Over. Als u "Hardwareschade: Ja" naast het serienummer van je iPhone ziet staan, betekent dit dat de hardware beschadigd is en dat je deze moet laten repareren. Hoe kan je je telefoon uitzetten zonder touchscreen? De beste manier om uw telefoon uit te schakelen zonder touchscreen is door de aan/uit-knop te gebruiken. Als uw telefoon geen aan/uit-knop heeft, kunt u de batterij verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, wat moet je doen als je touchscreen het niet meer doet op samsung?

Druk en houdt ingedrukt de [volume omlaag knop] + [aan/uit knop] voor 10 tot 30 seconden. Het toestel zal uitgaan en het opstart scherm weer laten zien. Werkt dit niet dan kan je altijd het toestel leeg laten lopen en pas wanneer het is uitgevallen opnieuw aan de lader leggen. Wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt op Chromebook? Problemen met het touchscreen oplossen

  1. Veeg stof en andere vuildeeltjes van het touchscreen.
  2. Reset je Chromebook-hardware.
  3. Reset je Chromebook naar de fabrieksinstellingen.

Waar vind ik Apparaatbeheer in Windows 10?

Methode 1: Klik met de rechtermuisknop op de Startknop of druk op de toetsencombinatie Windows-logo en x en klik in de lijst op Apparaatbeheer om deze optie te kiezen. Methode 2: Typ in het zoekveld naast de Startknop Apparaatbeheer en druk vervolgens op Enter. Hoe zet je touchscreen uit op ipad? Er is geen specifieke instelling om het aanraakscherm op een iPad uit te schakelen, maar u kunt alle aanraakinvoer uitschakelen door Begeleide toegang in te schakelen. Dit is een functie die is ontworpen voor mensen met een handicap die moeite hebben met het gebruik van een touchscreen, maar het werkt voor iedereen die aanraakinvoer wil uitschakelen. Ga om Begeleide toegang in te schakelen naar Instellingen -> Algemeen -> Toegankelijkheid -> Begeleide toegang en zet de schakelaar op AAN. Zodra Begeleide toegang is ingeschakeld, kunt u drie keer op de thuisknop klikken om een sessie te starten. Zodra u in een sessie met begeleide toegang bent, wordt het aanraakscherm uitgeschakeld en kunt u de sessie niet verlaten zonder een wachtwoord.

Hoe zet ik mijn touchscreen uit Chromebook?

Chromebooks zijn ontworpen om te worden gebruikt met een toetsenbord en muis, maar sommige modellen hebben ook een touchscreen. Als u een Chromebook met aanraakscherm hebt en u wilt het aanraakscherm uitschakelen, kunt u dat doen door de volgende stappen te volgen:
1. Open de app Instellingen.
2. Klik op de categorie "Apparaten".
3. Klik op "Touchpad."
4. Zet de optie "Touchpad inschakelen" op "Uit".
5. Sluit de Instellingen app.
Het touchscreen van uw Chromebook is nu uitgeschakeld. Als u het opnieuw wilt inschakelen, volgt u gewoon de bovenstaande stappen en schakelt u de optie "Touchpad inschakelen" terug naar de positie "Aan".

Door Rasmussen Marlor

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een touchscreen schoon? :: Hoe krijg je touchscreen?
Handige links