Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Apparaat Niet Compatibel Is?

Wat moet je doen als je apparaat niet compatibel is?

Wanneer u de website van Google Play gebruikt, wordt een apparaat grijs weergegeven als het niet werkt met de app die u probeert te installeren. Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, waarom kan ik de digid app niet installeren?

DigiD-app ondersteunt geen toestellen meer met Android-versie ouder dan 6.0. De Android-app van DigiD wordt vanaf februari niet meer ondersteund voor telefoons of tablets die draaien op een oudere versie dan Android 6.0. Dat blijkt uit een nieuwe versie van de DigiD-app die in de Play Store is uitgebracht. Dienovereenkomstig, kan app niet installeren op samsung? Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.

Bovendien, waarom wordt google play services niet ondersteund door uw apparaat?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google Play Services mogelijk niet wordt ondersteund door uw apparaat:
1. Uw toestel gebruikt mogelijk een oudere versie van Android die niet compatibel is met Google Play Services. Google Play Services is alleen compatibel met toestellen met Android 4.0 of hoger.
2. Uw toestel beschikt mogelijk niet over de noodzakelijke hardwarevereisten om Google Play Services uit te voeren. Google Play Services vereist dat een toestel een CPU heeft met ondersteuning voor NEON-instructies en een GPU die OpenGL ES 2.0 of hoger ondersteunt.
3. Uw apparaat is mogelijk geroot. Google Play Services werkt niet op apparaten die geroot zijn.
4. Je hebt misschien een aangepaste ROM geïnstalleerd die geen Google Play Services bevat. Als je een aangepaste ROM hebt geïnstalleerd die geen Google Play Services bevat, moet je Google Play Services handmatig installeren. Hoe maak je je telefoon compatibel? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de mate van compatibiliteit afhankelijk is van het telefoonmodel en het besturingssysteem. Enkele tips om uw telefoon compatibel te maken met verschillende apparaten en platforms zijn het installeren van updates, het gebruik van compatibele opladers en kabels en het gebruik van apps die zijn ontworpen voor uw telefoonmodel.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat betekend niet compatibel?

Twee planten of dieren worden compatibel (lett. verenigbaar, passend) genoemd, wanneer ze zich geslachtelijk laten verenigen, zich laten kruisen. Wanneer dat niet mogelijk is dan worden ze incompatibel genoemd (z. Incompatibiliteit). Vervolgens, waarom lukt het niet om digid te activeren? DigiD app opent niet (Android)

De DigiD app ondersteunt niet alle mobiele browsers, waardoor u mogelijk de foutmelding 'DigiD app opent niet' krijgt op uw Android apparaat. Deze melding kunt u krijgen als u inlogt via de vooraf geïnstalleerde 'Internet app' van Samsung.

Vervolgens, hoe kan ik de digid app installeren?

Activeer de app. Open de DigiD app en volg de stappen in de app. De app kunt u activeren via een ID-check (eenmalige controle van uw identiteitsbewijs), via een sms-code of met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dus, hoe kan ik digid app downloaden? De Digid-app is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Zoek in deze winkels naar ‘Digid’ en je ziet de app meteen staan. Als je de app eenmaal hebt gedownload en geïnstalleerd op je telefoon of tablet, kun je meteen aan de slag.

Trouwens, waarom kan ik geen apps installeren?

Als je apps wilt installeren op je telefoon, heb je normaal gesproken een account nodig bij de app store. Als je geen account hebt, kun je geen apps installeren.

Door JoAnne Hugghis

Vergelijkbare artikelen

Waar apps downloaden Samsung? :: Hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv?
Handige links