Huis > H > Hoe Verwijder Je Twitter Account Op Iphone?

Hoe verwijder je Twitter account op iPhone?

Je account verwijderen vanuit de instellingen van je apparaat

  1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Twitter.
  3. Als je meer dan één account hebt, tik je op het account dat je wil verwijderen.
  4. Selecteer Verwijder account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, hoeveel twitter accounts mag je hebben?

We beperken niet het totale aantal accounts dat jij mag volgen, maar er zijn grenzen aan de snelheid waarmee je dat doet. Elk Twitter-account mag per dag maximaal 400 accounts volgen. Geverifieerde Twitter-accounts mogen per dag maximaal 1000 accounts volgen. Hoe zoek je op Twitter? Typ je zoekopdracht in het zoekvak bovenaan de pagina en tik op Zoeken. Je zoekresultaten zijn een combinatie van Tweets, foto's, accounts en meer. Je kan je zoekresultaten filteren door te tikken op Top, Meest recent, Personen, Foto's, Video's, Nieuws of Uitzendingen (bovenaan je zoekresultaten).

Dus, hoe slotje twitter?

Er zijn een paar manieren om twitter te vergrendelen. De eerste manier is om naar het instellingenmenu te gaan en het tabblad "account" te selecteren. Vanaf daar ziet u een optie om "uw account te deactiveren". Dit brengt u naar een pagina die u zal vragen om uw beslissing te bevestigen. Zodra u uw account deactiveert, wordt uw twitter vergrendeld.
De tweede manier om twitter te vergrendelen is door je account te verwijderen. Ga hiervoor naar het instellingenmenu en selecteer het tabblad "account". Onderaan de pagina zal er een optie zijn om "je account te verwijderen." Dit brengt u naar een pagina die u zal vragen om uw beslissing te bevestigen. Zodra je je account verwijdert, wordt je twitter vergrendeld. Waarom kan ik sommige dingen niet zien op Twitter? Een mogelijkheid is dat de account die u probeert te bekijken privé is. Om de inhoud van een privéaccount te zien, moet die gebruiker je verzoek om hem te volgen goedkeuren. Een andere mogelijkheid is dat u niet bent ingelogd op uw Twitter-account. Om bepaalde inhoud op Twitter te zien, moet u ingelogd zijn op uw account.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Bovendien, wat is je gebruikersnaam bij twitter?

Je gebruikersnaam, ook wel handle genoemd, begint met het "@"-symbool, is uniek voor je account en wordt weergegeven in de URL van je profiel. Je gebruikersnaam wordt gebruikt om in te loggen bij je account en is zichtbaar bij het verzenden en ontvangen van antwoorden en privéberichten. Waar vind ik mijn Twitter link? Tik op het delen-icoon en tik dan op Dit Moment Tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren. Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser.

Hoe verwijder je een oud Twitter-account?

Tik op het icoon dat jij hebt en vervolgens op Instellingen en privacy. Tik op Account en tik vervolgens op Deactiveer je account. Lees de informatie over het deactiveren van je account en tik vervolgens op Deactiveren. Vul je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik op Deactiveren. Wat is een vastgemaakte tweet? Een vastgemaakte tweet is een tweet die een gebruiker bovenaan zijn profiel kan vastmaken. Dit is een manier om ervoor te zorgen dat een bepaalde tweet altijd wordt gezien door bezoekers van het profiel. Om een tweet vast te pinnen, klikt een gebruiker gewoon op de knop "meer" onder de tweet en selecteert dan "vastmaken aan profiel".

Je kunt ook vragen wat is een bio op twitter?

Een bio op twitter is een korte beschrijving van een persoon of een bedrijf. Het wordt meestal gebruikt om mensen een idee te geven van wie je bent en wat je doet.

Door Cathe Brindle

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een Twitter-account zonder wachtwoord? :: Kan account niet maken Twitter?
Handige links