Huis > H > Hoe Omzetten Van Csv Naar Excel?

Hoe omzetten van CSV naar Excel?

Een Excel-bestand maken en dit opslaan als een CSV-bestand

Als u klaar bent, ziet uw Excel-bestand er ongeveer als volgt uit. Selecteer Bestand > Opslaan als. Gebruik de vervolgkeuzelijst om CSV (door komma's gescheiden) (*. csv) te selecteren, geef uw bestand een naam en selecteer vervolgens Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe verifieer ik mijn domein?

Hoe het werkt

U kopieert een verificatiecode in de Google Workspace-installatietool. U logt in bij uw domeinregistreerder en plakt de verificatiecode in de DNS-records van uw -domein. Nadat uw domeinregistreerder de verificatiecode heeft gepubliceerd, weten we dat u de eigenaar bent van uw domein.
Wat is DNS configuratie? Domain Name Servers (DNS) houden bij welke websitenaam bij welk IP-nummer hoort. Een DNS-service vertaalt een opgevraagd webadres naar het IP-adres van de server waarop de website draait.

Wat is Google Site Verification?

Google Site Verification is een gratis service van Google waarmee u het eigendom van uw website kunt verifiëren. Door uw website bij Google te verifiëren, kunt u de zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten van Google verbeteren, krijgt u toegang tot Google Webmaster Tools en meer. Trouwens, welke bestanden zijn uitvoerbaar? In Windows heeft een uitvoerbaar bestand de bestandsextensie ".exe". In MacOS heeft een uitvoerbaar bestand de bestandsextensie ".app". In Linux heeft een uitvoerbaar bestand de bestandsextensie ".out".

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dit in overweging nemend, wat is de extensie van powerpoint?

pptx. Een presentatie die u kunt openen op een pc in PowerPoint 2007 en nieuwere versies, of die u kunt openen op een Mac in PowerPoint 2008 en nieuwere versies. U kunt de presentatie ook openen op elk mobiel apparaat dat PowerPoint geïnstalleerd. Dus, wat is een extensie? Een extensie is een uitbreiding of een aanvulling, deze term kan voor diverse doelstellingen gebruikt worden en er bestaan meerdere soorten extensies. Zo is er de toevoeging aan een bestandsnaam zoals . doc voor Word documenten, de landcode .

Hoe maak je van een tif een JPG?

Hoe converteert u een TIFF naar JPG

  1. Stap 1. Upload tiff-bestand(en)
  2. Kies 'naar jpg' Kies jpg of iedere andere bestandsindeling die u nodig heeft als resultaat (meer dan 200 indelingen worden ondersteund)
  3. Download uw jpg. Laat het bestand converteren en u kunt direct daarna uw jpg-bestand downloaden.
Wat dit betreft, wat is het verschil tussen tiff en raw? Er zijn verschillende belangrijke verschillen tussen het TIFF-bestandsformaat en het RAW-bestandsformaat. Het meest opvallende verschil is wellicht dat TIFF-bestanden veel groter zijn dan RAW-bestanden. Dat komt omdat TIFF-bestanden ongecomprimeerd zijn, wat betekent dat alle beeldgegevens in het bestand worden opgeslagen. RAW-bestanden daarentegen zijn gecomprimeerd. Dit betekent dat een deel van de beeldgegevens uit het bestand wordt verwijderd om de grootte ervan te beperken.
Een ander belangrijk verschil tussen de twee bestandsformaten is dat TIFF-bestanden doorgaans worden bewerkt in een bitmap-editor, terwijl RAW-bestanden doorgaans worden bewerkt in een RAW-converter. Dat komt omdat RAW-bestanden gegevens bevatten die niet rechtstreeks kunnen worden bekeken of bewerkt. Om RAW-bestanden te kunnen bekijken en bewerken, moeten ze eerst worden geconverteerd naar een leesbaar/bewerkbaar formaat, zoals TIFF.
Tenslotte zijn TIFF-bestanden over het algemeen beter compatibel met verschillende soorten software dan RAW-bestanden. Dat komt omdat het TIFF-bestandsformaat meer gebruikt en ondersteund wordt dan het RAW-bestandsformaat.

Kan JPG transparant zijn?

Nee, JPG kan niet transparant zijn.

Door Elvie Dalmoro

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een TXT bestand? :: Hoe maak je iets trending?
Handige links