Huis > W > Wat Voor Protocol Draait Er Op De Destination Port?

Wat voor Protocol draait er op de Destination port?

poortprotocolomschrijving
69UDPTFTP: Trivial File Transfer Protocol
80TCPHTTP: Hypertext Transfer Protocol
110TCPPOP3: post office protocol, ontvangen van e-mail
119TCPNNTP: Network News Transfer Protocol

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is mijn standaard poort?

In Windows 7 is de optie te vinden via het startmenu. Je kunt ook via het zoekveld van Windows 8 of 10 zoeken naar'Opdrachtprompt'. Vul'ipconfig'in het venster dat verschijnt. Tussen de resultaten staat de term'default gateway'. Welke poorten worden door Ziggo geblokkeerd?

LandProviderPoort TCP/UDP (Service)
NLZiggo25TU (SMTP) 135TU (RPC Endpoint Mapper) 139TU (NetBios-ssn) 445TU (SMB over TCP)

Mensen vragen ook: hoe weet ik wat mijn server is?

Er zijn een paar manieren om te bepalen op welke server u zit. Eén manier is om je hosting provider te vragen. Zij kunnen u vertellen op welke server u zit. Een andere manier is te kijken naar het IP-adres van uw server. Dit kun je vinden in het configuratiescherm van je server. De laatste manier is om via een WHOIS-service het IP-adres van je server op te zoeken. Wat dit betreft, welke poorten staan open bij ziggo? Ziggo is een Nederlands bedrijf dat digitale televisie-, internet- en telefoondiensten aanbiedt. Haar website geeft geen lijst van specifieke poorten die openstaan, maar wel informatie over de soorten diensten die beschikbaar zijn en de poorten die voor elke dienst worden gebruikt. Voor digitale televisie gebruikt Ziggo poort 8080. Voor internet gebruikt Ziggo poort 443. En voor telefoon gebruikt Ziggo poort 5060.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is de functie van een netwerkpoort?

Een netwerkpoort is een nummer dat aan gegevens in het TCP/IP-protocol wordt gehangen, naast het IP-adres. Het poortnummer wordt door het ontvangende systeem gebruikt om te bepalen voor welk programma de gegevens zijn bestemd. Je kunt ook vragen welke tcp poort gebruikt https? De HTTP-poort die wordt gebruikt voor systeemcommunicatie tussen client en site is standaard poort 80 en 443 voor HTTPS.

Dus, wat is de relatie tussen ip en tcp?

De naam TCP/IP is een samentrekking van de twee bekendste protocollen die deel uitmaken van de TCP/IP-protocolstack (= protocolstapel): het Transmission Control Protocol (TCP) en het internetprotocol (IP). De afkorting TCP/IP wordt veelal engels uitgesproken. Hoe wordt informatie over het internet verzonden? Informatie die over het internet wordt verzonden, gebeurt via een proces dat pakketschakeling wordt genoemd. Pakketschakeling is een methode van digitale communicatie waarbij een bericht wordt verdeeld in kleinere stukken die pakketten worden genoemd. Deze pakketjes worden dan door een netwerk van computers gestuurd waar ze weer worden samengevoegd tot het oorspronkelijke bericht.

Je kunt ook vragen waar staat de afkorting dhcp voor?

De afkorting DHCP staat voor Dynamic Host Configuration Protocol. DHCP is een netwerkprotocol waarmee een server automatisch een IP-adres kan toewijzen aan een computer of ander apparaat op het netwerk.

Door Whitnell

Vergelijkbare artikelen

Hoe UE BOOM koppelen? :: Wat zijn UDP en TCP poorten?
Handige links