Huis > H > Hoe Zet Ik De Iphone 12 Uit?

Hoe zet ik de iPhone 12 uit?

Een iPhone X, 11, 12 of 13 herstarten

  1. Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, waarom kan ik mijn iphone niet uitzetten?

Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart. Laat de knoppen pas los wanneer het Apple-logo tevoorschijn komt. Daarvan, kan iphone 12 niet uitschakelen? iPhone X, 11, 12 en 13 geforceerd uitzetten

  • Druk kort op de volume-omhoogknop.
  • Druk kort op de volume-omlaagknop.
  • Houd de zijknop ingedrukt.
  • Laat los zodra het Apple-logo in beeld komt of zodra het scherm zwart wordt.

Hoe zet ik mijn iPhone 12 weer aan?

Aangenomen dat je tips wilt om je iPhone 12 opnieuw op te starten:
1. Als je iPhone bevroren is en niet meer reageert, probeer dan eerst een geforceerde herstart. Houd hiervoor de aan/uit-knop en een van beide volumeknoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt, totdat het Apple-logo verschijnt.
2. Als de geforceerde herstart niet werkt, probeer dan je iPhone op een computer aan te sluiten met een Lightning-naar-USB-kabel. Zodra deze is aangesloten, zou de iPhone aan moeten gaan.
3. Als je iPhone nog steeds niet aangaat, is er mogelijk een probleem met de batterij of de Lightning-connector. Je kunt proberen je iPhone minstens 15 minuten op te laden om te zien of dat het probleem verhelpt. Zo niet, dan moet u wellicht contact opnemen met Apple voor verdere ondersteuning. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn iphone resetten? Er zijn een paar manieren om je iPhone te resetten:
1. Zachte reset: Houd de Slaap/Wektoets (aan de bovenkant van de iPhone) en de Home-toets tegelijkertijd ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt. Dit herstart je iPhone en is het equivalent van uit- en weer inschakelen.
2. Fabrieksreset: Hiermee wis je al je gegevens en instellingen en breng je je iPhone terug naar de oorspronkelijke fabrieksstatus. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. U wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren en vervolgens te bevestigen dat u alles wilt wissen.
3. Herstellen vanaf back-up: Als je een back-up van je iPhone hebt van iTunes of iCloud, kun je deze herstellen om je gegevens en instellingen terug te krijgen. Sluit hiervoor je iPhone aan op je computer en open iTunes (of ga naar Instellingen > iCloud > Opslag & back-up > Opslag beheren > Back-ups op je iPhone). Selecteer je iPhone in iTunes en klik op de knop "Herstellen vanaf back-up".

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Bovendien, hoe zet ik mijn telefoon helemaal uit?

Druk op de aan/uit-knop en houd de knop ingedrukt tot er een pop-upmenu op het scherm verschijnt. Druk op Uitschakelen. Druk op Uitschakelen. Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten? Geforceerd afsluiten

Bij smartphones van Apple houd je de thuisknop, de grote knop in het midden, en de Powerknop ingedrukt houden. Bij telefoons met een besturingssysteem van Android moet je de thuisknop en volumeknop omhoog indrukken (waarmee je normaal gesproken het geluid harder zet).

En nog een vraag, wat moet je doen als je uit knop het niet doet?

Wanneer u zich realiseert dat uw Android-aan / uit-knop niet werkt, kan dit het gevolg zijn van een bijna lege batterij. Laad in dit geval je Android-telefoon op naar een oplader en wacht een paar minuten. De meeste Android-apparaten herinneren u aan het percentage van de batterij op het scherm. Hoe kan ik zien of mijn iPhone is gehackt? Er zijn een paar manieren om te zien of je iPhone gehackt is:
1. Controleer op ongewone activiteit. Als u onbekende apps of pictogrammen ziet, vreemde sms'jes of oproepen, of onverwacht hoog dataverbruik, is uw iPhone mogelijk gehackt.
2. Controleer op ongewoon gedrag. Als je iPhone zich vreemd gedraagt, zoals crashen, bevriezen of langzaam lopen, is hij mogelijk gehackt.
3. Controleer op ongeautoriseerde toegang. Als u ongeautoriseerde toegang tot uw accounts ziet, zoals e-mails, sociale media of financiƫle accounts, is uw iPhone mogelijk gehackt.
4. Controleer op fysieke tekenen van sabotage. Als je fysieke tekenen ziet dat er met je iPhone is geknoeid, zoals een verbroken zegel of ontbrekende schroeven, is hij mogelijk gehackt.

Wat doet een harde reset iPhone?

Wanneer u een harde reset uitvoert, worden alle gegevens op uw iPhone gewist. Dit omvat uw contacten, foto's, tekstberichten en alle andere gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen. Zodra de reset is voltooid, worden de fabrieksinstellingen van uw iPhone hersteld.

Door Haswell Blumenschein

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je een voicemail af? :: Hoeveel is 3500 euro bruto naar netto?
Handige links