Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Apple Id Niet Voltooien?

Waarom kan ik mijn Apple ID niet voltooien?

Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar vind ik mijn Apple betalingen?

Uw aankoopgeschiedenis bekijken

  1. Ga naar reportaproblem.apple.com.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Er wordt een lijst van uw recente aankopen weergegeven. Als u niet zeker weet waarvoor de kosten waren, maar u wel het bedrag weet, kunt u ook zoeken op het bedrag.
Wat is betalen per factuur? Betalen achteraf

Zakelijke klanten die kiezen voor betaling per factuur betalen automatisch achteraf. Consumenten kunnen niet achteraf betalen, de bestelling dient direct via iDeal betaald te worden.

Je kunt ook vragen waar is mijn iphone gekocht?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het antwoord afhangt van het specifieke toestel in kwestie en de specifieke winkel waar het is gekocht. Enkele tips die kunnen helpen om te achterhalen waar een iPhone is gekocht, zijn het controleren van de aankoopgeschiedenis van het toestel (indien beschikbaar) of rechtstreeks contact opnemen met de winkel. Trouwens, hoe maak je een apple id aan zonder creditcard? Er zijn een paar manieren om een Apple ID aan te maken zonder creditcard. Eén manier is om een iTunes-cadeaukaart te gebruiken. U kunt ook een Apple ID aanmaken met een Apple Education-account of een Apple Business-account.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe betaal ik iCloud met iDEAL?

Nu tik je niet op "Verhoog Apple ID-saldo" maar op "Betaalinformatie". Hier kies je als betaalmethode "iDEAL". Dit kan dus niet als je onderdeel bent van een iCloud gezin, of als je geen Nederlands Apple ID hebt. Maar anders tik je nu dus op iDEAL, en vervolgens bij "Banken" selecteer je de bank die je wilt koppelen. Hoe apps betalen Iphone zonder creditcard? Appbetalencreditcard

Hoe kan ik iDEAL in de App Store instellen?

  1. Ga naar Instellingen > iTunes en App Store.
  2. Tik bovenin het scherm op je Apple ID en tik op Toon Apple ID.
  3. Tik op Beheer betaalmethoden.
  4. Tik op Voeg betaalmethode toe.

Dienovereenkomstig, hoe verifieer ik een betaalmethode?

Zo zoekt u uw verificatiecode op:

  1. Log in op uw bankrekening.
  2. Zoek de afschrijving die overeenkomt met het bedrag in Google Pay.
  3. Open de Google Pay-app. op uw Android-apparaat.
  4. Tik onderaan op Betaling.
  5. Tik onder de betaalmethode op Verifiëren.
  6. Kies het bedrag en tik op Verifiëren.
Dienovereenkomstig, waarom wordt mijn apple pay geweigerd? Er zijn een aantal redenen waarom Apple Pay kan worden geweigerd. Het kan zijn dat u niet voldoet aan de vereisten van uw bank of kaartuitgever, of dat er iets mis is met uw kaart. Het is ook mogelijk dat Apple Pay momenteel niet wordt ondersteund in uw land of regio.

Vervolgens, kan geen betaalmethode toevoegen aan google?

Om een betaalmethode toe te voegen aan je Google-account, moet je eerst inloggen in je Google-account. Vervolgens klik je op 'Betalingsgegevens' in het menu aan de linkerkant van het scherm. Klik vervolgens op 'Betaalmethode toevoegen' en volg de aanwijzingen om een betaalmethode toe te voegen.

Door Yand

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je op een phishing link hebt geklikt? :: Wat is betaalmethode Winkelkrediet?
Handige links