Huis > W > Waar Wordt Atp Indian Wells Uitgezonden?

Waar wordt ATP Indian Wells uitgezonden?

Indian Wells live op tv en via een livestream

Het toernooi word de komende week live uitgezonden door sportzender Ziggo Sport. Heb je geen abonnement op dit kanaal dan kan je contact opnemen met je provider en de hele week live tennis kijken via livestreams.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat krijgt winnaar US Open?

De US Open was het eerste grand slam-toernooi ooit dat prijzengeld uitdeelde. Daarmee is het ook een van de best betaalde tennistoernooien. De totale prijzenpot is dit jaar wel gedaald, maar wordt er in totaal toch nog 38 miljoen euro verdeeld. Voor de winnaar was het bizarre bedrag van 3 miljoen dollar uitgetrokken. Daarvan, wie heeft us open dames gewonnen? Emma Raducanu heeft de US Open gewonnen. De Britse tiener speelde een fantastisch toernooi en bekroonde dat zaterdag op zondagnacht (Nederlandse tijd) met de titel in New York. In twee sets (6-4, 6-3) was ze te sterk voor de andere sensatie van het toernooi: Leylah Fernandez.

Hoeveel Grand Slams zijn er?

Er zijn vier Grand Slam-toernooien: de Australian Open, de French Open, Wimbledon en de US Open. Hoe laat begint US Open 2021? De US Open 2021 begint op maandag 30 augustus om 9:00 AM EST.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, hoe laat dames finale australian open 2022?

DatumTijdEnkel of dubbelspel
Vrijdag 28 januari 202202:00Finale Gemengd dubbelspel
Zaterdag 29 januari 202210:45Finale Heren dubbelspel
09:30Finale Dames enkelspel
Zondag 30 januari 202205:00Dames dubbelspel
Je kunt ook vragen waar finale australian open 2022? finale

Australian Open 2022
Stad, landMelbourne, Australië
LocatieMelbourne Park
Datum17–30 januari 2022
AuspiciënITF

Welke zender finale Australian Open?

Bij de mannen staan Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor op de tennisbanen van Melbourne Park. De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+. Mensen vragen ook: welke zender is ziggo sport tennis? Ziggo Sport Tennis is een Nederlands televisiekanaal dat eigendom is van het kabelbedrijf Ziggo. De zender zendt tenniswedstrijden uit de hele wereld uit, maar ook andere sporten zoals voetbal en rugby.

Wat voor sport is er vandaag op tv?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het land waarin u zich bevindt. In de Verenigde Staten zijn er vier grote sporten die op een willekeurige dag op televisie te zien zijn: honkbal, basketbal, voetbal en hockey. Deze sporten worden op de voet gevolgd door golf en tennis. Er zijn ook een aantal andere sporten die af en toe op televisie komen, zoals autoracen, boksen en gemengde vechtsporten.

Door Gilberta

Vergelijkbare artikelen

Wat is een USB 3.0 aansluiting? :: Welke zender US Open 2021?
Handige links