Huis > W > Wat Kun Je Met Apple Giftcard?

Wat kun je met Apple giftcard?

U gebruikt uw Apple cadeaubon bij een Apple Store om producten en accessoires te kopen. U kunt een cadeaubon ook inwisselen in de App Store en gebruiken voor apps, abonnementen op Apple Music of iCloud+, aankopen bij apple.com enzovoort.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Trouwens, waar koop je apple cadeaubon?

Apple Store-cadeaubonnen Makkelijk om te geven. Leuk om te krijgen. Als je een Apple Store-cadeaubon geeft, kan de ontvanger Apple hardware en accessoires kopen bij elke Apple Store, op Apple.com of door 0800 0200 570 te bellen. Hoeveel kost een Apple kaart? iTunes kaart kopen

iTunes tegoed koop je voor 15, 25, 50 of 100 euro. Nadat je de iTunes kaart online bij Primera hebt gekocht, ontvang je binnen een paar minuten een e-mail met een unieke, 16-cijferige iTunes Code.

En nog een vraag, hoe lang blijft apple tegoed geldig?

Volgens Apple blijft het tegoed geldig tot 24 uur na het moment van aankoop. Wat dit betreft, kan betaalgegevens niet bijwerken apple? Om uw betalingsgegevens bij Apple bij te werken, moet u toegang krijgen tot uw account via de iTunes Store op uw computer of de App Store op uw iOS-apparaat. Zodra u bent aangemeld, klikt u op uw accountnaam in de bovenste navigatiebalk en selecteert u "Account Info" in het uitklapmenu. Van daaruit kunt u uw creditcardgegevens bijwerken.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Kun je Apple ID-saldo terugstorten?

U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple ID-saldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft. Dienovereenkomstig, welke cadeaukaarten te koop bij primera? In onze Primera winkels kun je betalen met de Primera (Keuze) Cadeaukaart en de VVV cadeaukaart en Lees! Cadeau (enkel op het assortiment boeken en tijdschriften). Sommige winkels accepteren ook de Boekenbon op het boekenassortiment, neem hiervoor contact op met de winkel.

Hoe koop je iets in de App Store?

Ga naar de App Store om apps en games te kopen of in-app aankopen te doen. Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store. Dienovereenkomstig, hoe kan ik icloud betalen zonder creditcard? Volgens de supportpagina van Apple kun je een icloud-account aanmaken zonder creditcard door een prepaid-kaart te gebruiken.

Hoeveel geld staat er op mijn Apple ID?

Op dit moment is er geen geld op je Apple ID.

Door Yuu

Vergelijkbare artikelen

Waarom wordt mijn Apple ID-saldo niet verhoogd? :: Wat gebeurd er als je op een link geklikt?
Handige links