Huis > W > Waarom Wordt Mijn Apple Id-Saldo Niet Verhoogd?

Waarom wordt mijn Apple ID-saldo niet verhoogd?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen waarom verhoogt mijn apple saldo niet?

Wat je ook kan doen is even uitloggen. Uitloggen doe je via Instellingen > iTunes Store en App Store > je Apple ID > Log uit. Log daarna op dezelfde plek weer in met je Apple ID en wachtwoord. Eventueel zou je na een tijdje contact met Apple kunnen opnemen om te kijken waar het geld is gebleven. Waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen? Soms wordt een transactie geweigerd vanwege onvoldoende saldo. Check in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop af te ronden. Er kunnen specifieke beperkingen voor je kaart gelden, waardoor de transactie geweigerd kan worden.

Wat dit betreft, kan geen apps downloaden iphone betaalmethode?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen apps kunt downloaden op uw iPhone vanwege een probleem met de betalingsmethode. Controleer eerst of uw betaalmethode correct is ingesteld in de App Store. U kunt dit doen door naar Instellingen > iTunes & App Store > Betalingsmethode te gaan. Als uw betaalmethode correct is ingesteld, moet u vervolgens controleren of u genoeg geld op uw rekening heeft staan om de aankoop te dekken. Als u niet genoeg geld hebt, kunt u meer geld aan uw account toevoegen via Instellingen > iTunes & App Store > Geld toevoegen aan Apple ID. Als u ten slotte nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp. Hoe betaalmethode verwijderen? Er zijn een paar verschillende manieren om een betaalmethode van uw account te verwijderen. Als u een krediet- of debetkaart wilt verwijderen, kunt u dat doen door naar het gedeelte "Betaalmethoden" van uw accountinstellingen te gaan en te klikken op de kaart die u wilt verwijderen. Als u een PayPal-rekening wilt verwijderen, kunt u dat doen door naar het gedeelte "Betaalmethoden" van uw rekeninginstellingen te gaan en te klikken op de PayPal-rekening die u wilt verwijderen. Als u een bankrekening wilt verwijderen, kunt u dat doen door naar het gedeelte "Betaalmethoden" van uw rekeninginstellingen te gaan en te klikken op de bankrekening die u wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg je je geld terug van een app?

Je krijgt meestal binnen 1 werkdag een beslissing, maar dit kan tot 4 werkdagen duren.

  1. Ga op je computer naar play.google.com/store/account.
  2. Selecteer Bestelgeschiedenis.
  3. Zoek de bestelling die je wilt retourneren.
  4. Selecteer Een terugbetaling aanvragen of Een probleem melden en kies de optie die je situatie beschrijft.
Kun je een app aankoop annuleren? Voor Android geldt dat je twee uur de tijd hebt om geld terug te vragen bij het kopen van een app. Na die 2 uur moet je contact opnemen met de app-ontwikkelaar. Er is geen annuleringsperiode voor in-app aankopen. Je moet dan rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar of met Google.

Hoe annuleer je een abonnement Apple?

Als u nog steeds hulp nodig hebt

  1. Als het niet lukt om het abonnement op te zeggen op music.apple.com/nl, kunt u uw abonnement opzeggen in Instellingen.
  2. Als u voor Apple Music betaalt met Google Pay, kunt u uw abonnement alleen opzeggen in de Apple Music-app op uw Android-apparaat of op play.google.com.
Dit in overweging nemend, welke cadeaubon kun je overal inleveren? Als je naar een cadeaubon kijkt, is het belangrijk om te weten waar je die kunt innen. Sommige cadeaubonnen zijn alleen geldig bij een bepaalde winkel of merk, terwijl andere cadeaubonnen bij elke winkel waar ze geaccepteerd worden ingewisseld kunnen worden.

Welke cadeaubonnen zijn er te koop?

De volgende gift certificates zijn in de aanbieding:
-Een gift certificate voor 10% korting op een aankoop van minimaal EUR 50,- in onze webshop;
-Een gift certificate voor 20% korting op een aankoop van minimaal EUR 100,- in onze webshop;
-Een gift certificate voor 30% korting op een aankoop van minimaal EUR 150,- in onze webshop.

Door Olethea

Vergelijkbare artikelen

Waar koop je Apple cadeaubon? :: Wat kun je met Apple giftcard?
Handige links