Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Word-Document Niet Als Pdf Opslaan?

Waarom kan ik mijn Word-document niet als PDF opslaan?

Ga in het Word-document naar Bestand > Afdrukken en kies de optie Microsoft Print to PDF. Upload het document naar OneDrive, open het in de webversie van Word en klik vervolgens op Bestand > Opslaan als > Downloaden als PDF.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe document opslaan op macbook?

Open het document, houd de Option-toets op het toetsenbord ingedrukt en kies 'Archief' > 'Bewaar als' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Voer een naam in voor de kopie en druk op de Return-toets. Hoe Anonimiseer je een PDF? Hiervoor is het nodig om in de pdf op Gereedschappen te klikken en hier vervolgens onder het kopje 'Beschermen en standaardiseren' te kiezen voor Redigeren. Dit wordt nu toegevoegd aan de werkbalk. Klik op 'Markeren voor redactie' en kies de tekst die verwijderd moet worden.

Daarvan, hoe pdf bewerken in windows 10?

Er zijn veel manieren om PDF's te bewerken in Windows 10. U kunt de ingebouwde PDF-viewer in Windows 10 gebruiken, waarmee u PDF's kunt annoteren en formulieren kunt invullen. U kunt ook een PDF-viewer van derden gebruiken, zoals Adobe Acrobat Reader DC of Foxit Reader. Met deze programma's kunt u PDF's uitgebreider bewerken, inclusief het toevoegen van tekst, afbeeldingen en handtekeningen. Hoe PDF bewerken op iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u PDF's op uw iPhone kunt bewerken. Eén manier is om de ingebouwde Foto's-app te gebruiken. Open de PDF in de app Foto's en tik op de knop "Bewerken". Van daaruit kunt u de verschillende hulpmiddelen gebruiken om de PDF te bewerken.
Een andere manier om PDF's op uw iPhone te bewerken is met een app van derden. Er zijn verschillende apps die u kunt gebruiken, zoals PDF Expert of Adobe Acrobat. Met deze apps kunt u meer geavanceerde bewerkingen uitvoeren, zoals het toevoegen van tekst of afbeeldingen.
Tot slot kunt u ook PDF's op uw iPhone bewerken met iCloud. Met iCloud kunt u de PDF in elke webbrowser openen en er wijzigingen in aanbrengen. Vervolgens worden de wijzigingen gesynchroniseerd naar uw iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, welk programma om pdf te bewerken?

Programma's voor het bewerken van een PDF

  • Adobe Acrobat. Adobe Acrobat is een bekende PDF-editor.
  • Microsoft Word. Met de meest recente versies van Word is het mogelijk om PDF-bestanden te openen, bewerken en op te slaan als PDF of zelfs als Word-bestand.
  • ApowerPDF.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik knippen en plakken in een pdf? Een volledige PDF kopiëren (alleen Windows Reader-toepassing, niet de browser)
  1. Open het PDF-document in Reader. Kies Bewerken > Bestand naar Klembord kopiëren.
  2. De inhoud wordt naar het klembord gekopieerd. Kies in een andere toepassing Bewerken > Plakken om de gekopieerde inhoud te plakken.

Hoe JPG bestand bewerken?

Open het programma Paint; Druk op Bestand – openen om de gewenste jpg afbeelding te selecteren; Via het kopje Start kun je het subkopje 'Formaat wijzigen' vinden. Klik op OK en je ziet de nieuwe (verkleinde of aangepaste) afbeelding. Daarvan, waarom kan ik niet als pdf opslaan? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bestand niet als PDF kunt opslaan. Eén mogelijkheid is dat het bestandsformaat niet compatibel is met PDF's. Een andere mogelijkheid is dat u geen PDF-printer op uw computer hebt geïnstalleerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw bestand met een wachtwoord is beveiligd, waardoor u het niet als PDF kunt opslaan.

Vervolgens, waarom kan ik geen pdf openen in chrome?

Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen PDF kunt openen in Chrome. Eén reden kan zijn dat u geen PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. PDF's kunnen in een aantal verschillende programma's worden geopend, maar Chrome gebruikt meestal Adobe Reader om ze te openen. Als u Adobe Reader niet hebt geïnstalleerd, kunt u het gratis downloaden van de website van Adobe.
Een andere reden waarom u een PDF niet kunt openen in Chrome is als het bestand beschadigd is. PDF's kunnen om verschillende redenen corrupt raken, bijvoorbeeld als ze niet goed zijn gedownload of als ze worden geopend in een incompatibel programma. Als het bestand corrupt is, kunt u het in geen enkel programma openen, niet alleen in Chrome.
Als u nog steeds problemen hebt met het openen van PDF's in Chrome, kunt u proberen uw Chrome-instellingen opnieuw in te stellen. Typ hiervoor "chrome://settings/reset" in de adresbalk van Chrome en druk op Enter. Hierdoor worden al uw Chrome-instellingen teruggezet naar de standaardwaarden, wat het probleem kan verhelpen.

Door Mali Hinzman

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel graden komen overeen met 1 20 radialen? :: Wat betekent decimaal tellen?
Handige links