Huis > W > Waar Zorgt Een Vaste Spatie Tussen Twee Woorden Voor?

Waar zorgt een vaste spatie tussen twee woorden voor?

Een vaste spatie, of ook wel harde spatie of non-breaking space (NSBP) genoemd, is een speciaal teken dat ervoor zorgt dat twee woorden altijd op dezelfde regel komen te staan. Zo kun je voorkomen dat Microsoft Word één van de twee betreffende woorden naar de volgende regel stuurt als de zin afgebroken moet worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe maak ik een vaste spatie?

Hoe plaats je vaste spaties? Vaste spaties plaats je in je tekst met de toetscombinatie Ctrl+Shift+SPATIEBALK. Dienovereenkomstig, wat is een vaste spatie in word? Een vaste spatie in Word zorgt ervoor dat je bedrijfsnaam bij elkaar blijft. Ook bij een telefoonnummer of mailadres wil je niet dat de tweede helft op de volgende regel komt.

Wat zijn regels in Word?

Een regel in Microsoft Word is een horizontale of verticale lijn die u aan een document kunt toevoegen om tekst of andere items op de pagina te helpen uitlijnen. U kunt regels maken met behulp van het dialoogvenster Randen en arceringen of met behulp van de opties Randen en arceringen in de Format Painter. Wat is een spatie in HTML? Een spatie in HTML is een leeg teken zonder visuele representatie. Het meest voorkomende spatie-teken, en het enige dat vereist wordt door de HTML-specificatie, is het niet-brekende spatieteken ( ). Dit teken kan worden gebruikt om extra ruimte te creëren tussen woorden of tekens zonder dat er een zichtbare ruimte op de pagina ontstaat.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Daarvan, wat is een zwevende regels?

de optie 'Zwevende regels voorkomen' voorkomt dat tussen de eerste twee en de laatste twee regels een pagina-einde wordt ingevoerd. Is de alinea slechts drie regels lang, dan word de volledige alinea naar de volgende pagina verplaatst. Vervolgens, hoe zet je woordafbreking aan in word? Tekst handmatig afbreken

  1. Klik op het tabblad indeling op de pijl naast Woordafbreking .
  2. Selecteer handmatig. Word bepaalt één voor één elke mogelijkheid om af te breken.
  3. Klik in het dialoogvenster handmatige woordafbreking op de gewenste afbreek locatie en klik vervolgens op Ja.

Hoe zet je een titel vast in Word?

(1) Voer een naam in voor dit inhoudsbeheer in het Titel doos; (2) Vink de optie aan van Contentbeheer kan niet worden verwijderd; (3) Vink de optie aan van Inhoud kan niet worden bewerkt; (4) Klik op het OK knop. Dienovereenkomstig, hoe witruimte instellen? Om witruimte in te stellen, moet u CSS gebruiken. U kunt de marge, opvulling of rand van een element instellen om er witruimte omheen te creëren.

Wat is de standaard regelafstand in Word?

De standaard regelafstand in Word is 1.15. Dit betekent dat elke regel 1,15 maal de grootte van het lettertype is. Als de lettergrootte bijvoorbeeld 12 is, is de regelafstand 12 * 1,15, of 13,8.

Door Packer

Vergelijkbare artikelen

Wat is regelafstand 1 5? :: Heb je een harde schijf nodig?
Handige links