Huis > W > Waarom Wil Mijn Telefoon Niet Casten?

Waarom wil mijn telefoon niet casten?

Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom vind mijn telefoon de Chromecast niet?

Stappen voor probleemoplossing. Koppel de stroomkabel los van het Chromecast-apparaat, wacht een paar seconden en sluit deze weer aan. Wacht een paar minuten. Check of je je apparaat nu ziet in de lijst met apparaten waarnaar je kunt casten. Waarom kan ik niet streamen naar Samsung tv? Als de draadloze verbinding problemen oplevert, probeer dan een HDMI-adapter te gebruiken om je apparaat op de tv aan te sluiten. Officiële Samsung HDMI-adapters worden apart verkocht en bieden ondersteuning voor apparaten met USB-C-poorten.

Dus, hoe stream ik van mijn iphone naar chromecast?

Om van je iPhone naar Chromecast te streamen, moet je de Google Home-app gebruiken. Zorg er eerst voor dat uw iPhone en Chromecast met hetzelfde WiFi-netwerk zijn verbonden. Open vervolgens de Google Home-app en tik op de knop Apparaten in de rechterbovenhoek. Tik op de + knop in de rechterbovenhoek en selecteer Cast Screen/Audio. Selecteer uw Chromecast in de lijst met apparaten. Het scherm van je iPhone wordt nu gecast naar je Chromecast. Mensen vragen ook: hoe verbind ik mijn iphone met chromecast? Er zijn een paar verschillende manieren om je iPhone met een Chromecast te verbinden. Een manier is om de officiële Google Home-app te gebruiken. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en tikt u op het apparaat waarnaar u wilt casten. Tik vervolgens op de knop "Cast Screen/Audio".
Als je een iPhone 6s of nieuwer gebruikt, kun je ook het ingebouwde Control Center gebruiken om je scherm te casten. Open hiervoor Control Center en tik op de knop "Screen Mirroring". Selecteer vervolgens het Chromecast-apparaat dat u wilt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: kun je chromecast gebruiken met iphone?

Met een Chromecast kun je de belangrijkste media-apps in iOS (zoals Netflix, YouTube en Spotify) streamen, maar niet alles. De Foto's-app van de iPhone bijvoorbeeld. En ook bij andere apps is Chromecast niet mogelijk, of simpelweg niet toegestaan. Trouwens, wat is een verificatiefout bij wifi? Heb je ooit geprobeerd verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk waarmee je eerder verbinding hebt gemaakt, maar dit keer niet. In plaats van in te loggen, is het enige dat u ziet een "authenticatiefout". Zorg ervoor dat u verbinding maakt met het juiste netwerk en dat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd.

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Opgeslagen netwerken toevoegen, delen of verwijderen

  1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Netwerk en internet. Internet. Als je tussen vermelde netwerken wilt schakelen, tik je op een netwerknaam. Als je de netwerkinstellingen wilt wijzigen, tik je op het netwerk.
Waarom kan mijn laptop geen verbinding maken met wifi? Er zijn een paar redenen waarom uw laptop geen verbinding kan maken met wifi. De eerste is dat de wifi-kaart van uw laptop misschien is uitgeschakeld. Om de wifi-kaart in te schakelen, moet u naar de instellingen van uw laptop gaan en de wifi-optie vinden. Zodra u de wifi optie heeft gevonden, moet u de schakelaar in de Aan positie zetten.
De tweede reden waarom uw laptop geen verbinding kan maken met wifi is dat het wifi-signaal te zwak is. Als het signaal te zwak is, kan uw laptop het signaal niet oppikken. Om dit op te lossen, moet u dichter bij de router gaan staan of proberen een sterker signaal te vinden.
De derde reden waarom je laptop geen verbinding kan maken met wifi is dat de router misschien uitgeschakeld is. Om de router in te schakelen, moet u de aan/uit-knop op de router vinden en erop drukken. Zodra de router is ingeschakeld, moet uw laptop in staat zijn om verbinding te maken met het wifi-signaal.

Kan een Chromecast op een hotspot?

Ja, een Chromecast kan op een hotspot staan.

Door Emlyn Roxburgh

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen verbinding maken met extern bureaublad? :: Hoe verbind ik mijn Chromecast met mijn tv?
Handige links