Huis > I > Is Iphone 6S Hetzelfde Als 6?

Is iPhone 6S hetzelfde als 6?

Het verschil tussen de iPhone 6 en iPhone 6S is vooral op technisch vlak merkbaar. De uiterlijke verschillen zijn echt heel klein. Beide toestellen hebben dezelfde afmetingen, alhoewel de iPhone 6S nét iets zwaarder is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Welke iPhone is even groot als de 6S?

De iPhone 6S en de iPhone 8 hebben hetzelfde type en formaat beeldscherm: een 4.7 inch Retina LCD-display. De resolutie en het aantal pixels per inch is gelijk. Hierdoor heb je op beide beeldschermen dezelfde duidelijke weergave. Wel heeft de iPhone 8 iets wat de iPhone 6S niet heeft: True Tone. Dienovereenkomstig, kan een iphone 6 scherm op een 6s? Waarschuwing: het iPhone 6s scherm past níet op andere iPhones. Zo is dit scherm bijvoorbeeld niet geschikt voor de iPhone 6 en andere iPhone modellen. Dit scherm past dus alleen op de iPhone 6s. Wanneer je twijfelt over welke iPhone je hebt, kun je het best even kijken op deze informatiepagina.

En nog een vraag, hoe groot is het scherm van een iphone 8?

Het scherm van de iPhone 8 is 4,7 inch. Hoe groot is het scherm van de iPhone 11? Het scherm van de iPhone 11 is 6,1 inch.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe groot is de iPhone 6S?

De afmetingen van de iPhone 6s zijn 138,3 x 67,1 x 7,1 millimeter en de iPhone 6s Plus telt 158,2 x 77,9 x 7,3 millimeter. Dit in overweging nemend, hoe werkt de iphone 6s? Apple heeft de 6S uitgerust met een krachtige 64-bits A9-processor, 2GB werkgeheugen, een verbeterde 12 megapixel-camera en touch-ID van de tweede generatie. Volgens Apple is de processor tot wel 70% sneller dan zijn voorganger. En, door verbeterde videokaart zijn de grafische prestaties tot wel 90% sneller geworden!

Daarvan, waar staat de s voor bij iphone?

Toen de iPhone 3GS werd geïntroduceerd stelde Apples Phil Schiller dat de S voor 'speed' stond. Dit toestel was namelijk een stukje sneller dan de iPhone 3G. Wat dit betreft, welke iphones zijn even groot? Er zijn veel verschillende soorten en maten iPhone, dus het hangt er echt vanaf over welke iPhones je het hebt. De iPhone 6s en 6s Plus zijn bijvoorbeeld even breed, maar de 6s Plus is langer en dikker. De iPhone 7 en 7 Plus zijn ook even breed, maar de 7 Plus is weer langer en dikker. De iPhone 8 en 8 Plus zijn even groot als respectievelijk de iPhone 7 en 7 Plus. En tot slot is de iPhone X even groot als de iPhone 8, maar langer en breder.

Welke iPhone heeft een groot scherm?

De iPhone met het grootste scherm is de iPhone XS Max. Die heeft een 6,5-inch OLED-scherm.

Door Davis

Vergelijkbare artikelen

Is de iPhone 7 net zo groot als de iPhone 6? :: Hoe zet ik mijn telefoon op 4G?
Handige links