Huis > H > Hoeveel Gb Heb Je Nodig Op Een Iphone?

Hoeveel GB heb je nodig op een iPhone?

64 GB: genoeg voor basisgebruik. 128 GB: genoeg voor de gemiddelde gebruiker. 256 GB: foto's, video's, series en muziek offline opslaan. 512 GB: je volledige foto-, video- en filmcollectie opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat is beter Android of iPhone?

Conclusie. Of iOS of Android voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Waar iOS erg gebruiksvriendelijk is, heb je met Android de mogelijkheid om je toestel te personaliseren. Verder ben je met iOS minstens 5 jaar lang verzekerd van snelle software- en beveiligingsupdates. Dit in overweging nemend, waarom overstappen van samsung naar iphone? Overstappen van een iPhone naar een Samsung heeft echter ook een aantal voordelen. Zo zul je al snel merken dat je veel meer vrijheid hebt. Je kunt de standaard sms-app of e-mail app veranderen, iets dat bij een iPhone niet zo gemakkelijk gaat of zelfs onmogelijk is.

Is een iPhone veiliger dan een Android?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. In het algemeen wordt iOS veiliger geacht dan Android, maar er zijn bepaalde situaties waarin Android veiliger kan zijn. Zo zijn Android-toestellen doorgaans minder duur dan iOS-toestellen, zodat ze aantrekkelijker kunnen zijn voor criminelen. Android-apparaten hebben ook meer app-winkels van derden dan iOS-apparaten, zodat de kans groter is dat schadelijke apps worden gedownload. iOS-apparaten worden echter vaker bijgewerkt met de nieuwste beveiligingspatches, zodat ze op de lange termijn wellicht veiliger zijn. Trouwens, welke camera is beter iphone 11 of iphone 12? De iPhone 12 is de betere camera, omdat hij een breder gezichtsveld en een hogere resolutie heeft. Daarnaast heeft de iPhone 12 optische beeldstabilisatie, wat de iPhone 11 niet heeft.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, welke batterij is beter iphone 11 of 12?

iPhone 12 batterijduur

In vergelijking met zijn voorganger, de iPhone 11, is er niks veranderd wat betreft de batterijduur. Het enige verschil is dat de batterij van de iPhone 12 minder capaciteit heeft. De iPhone 12 heeft een batterijcapaciteit van 2815 mAh en de iPhone 11 heeft een batterijcapaciteit van 3110 mAh.
Mensen vragen ook: is de iphone 11 of 12 groter? Apple iPhone 12 heeft een 6.1 inch scherm, maar de behuizing is kleiner dan van iPhone 11. Het ontwerp van iPhone 12 mini is dankzij het 5.4 inch scherm nóg kleiner.

Hoe lang gaat de iPhone XS mee?

iPhone XiPhone Xs Max
Gesprekstijd (draadloos)Tot 21 uurTot 25 uur
InternetgebruikTot 12 uurTot 13 uur
Video afspelen (draadloos)Tot 13 uurTot 15 uur
Audio afspelen (draadloos)Tot 60 uurTot 65 uur
Mensen vragen ook: is iphone xs een goede telefoon? De iPhone XS is een geweldige telefoon vanwege de vele functies en voordelen. Zijn camera is uitstekend en maakt geweldige foto's en video's. Het OLED-scherm is extreem helder en duidelijk, en de telefoon is extreem snel. Een van zijn beste functies is Face ID, waarmee je je telefoon kunt ontgrendelen door er alleen maar naar te kijken. De batterijduur is ook erg goed, en hij ondersteunt draadloos opladen. Al met al is de iPhone XS een geweldige telefoon en zeker zijn prijs waard.

Dienovereenkomstig, waarom iphone xs kopen?

De iPhone XS is de nieuwste en grootste iPhone van Apple. Hij heeft een 5,8-inch Super Retina OLED-display, een 12MP dual-lens camerasysteem, Face ID en wordt aangedreven door de A12 Bionic-chip. Hij beschikt ook over 512 GB opslagruimte, de grootste hoeveelheid opslag die ooit op een iPhone is aangeboden.

Door Emie

Vergelijkbare artikelen

Welke iPhone 11 is het best? :: Wat is de beste iPhone om te kopen?
Handige links