Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Iphone 5 En 5S?

Wat is het verschil tussen iPhone 5 en 5S?

De grootste verschillen tussen deze twee smartphones zijn de processor en camera. Vooral de processor speelt een belangrijke rol. Zo is de 5S uitgerust met een nieuwere en krachtigere chipset, en dat merk je. Ben je fan van diverse camerafuncties, ook dan ben je met de iPhone 5S beter uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Hoe groot is de iPhone 5S?

iPhone SEiPhone 5S
Afmetingen123,8 x 58,6 x 7,6123,8 x 58,6 x 7,6
Gewicht113 Gram112 Gram
Display4 Inch4 Inch
CapaciteitVanaf 16GBVanaf 16GB
Bovendien, hoe lang kun je iphone 5s nog updaten? Ondersteuning door Apple

Dit betekent dat er nog wel updates worden gegeven voor de beveiliging van je toestel, maar dat je iPhone na zo'n 5 jaar niet meer de nieuwe software updates ondersteunt. Een voorbeeld: iPhone 5s en iPhone 6 zijn oudere modellen en worden niet meer ondersteund door Apple.

Daarvan, wat is mijn iphone 5s nog waard?

Je iPhone 5s is vanaf juli 2019 120 dollar waard in de Gazelle Inruilwinkel. Wat dit betreft, hoe oud is de iphone 5s? De iPhone 5s werd uitgebracht op 20 september 2013.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan iPhone 5 niet updaten?

Open de Instellingen-app op je iPhone (herkenbaar aan het icoon met tandrad). Ga naar Algemeen > Software-update. Wacht tot de update in beeld verschijnt. Druk op Installeren. Wat is de levensduur van een iPhone? Apple belooft dat een iPhone-accu na 500 laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft. Omdat je niet elke dag de iPhone-batterij volledig zult laten leeglopen en weer opladen, zul je na ongeveer twee jaar intensief gebruik de eerste slijtage gaan merken.

Dienovereenkomstig, welke iphone wordt niet meer geupdate?

Met de release van iOS 15 is gebleken dat dit in sommige gevallen wat langer is. Wanneer er in september 2022 weer een nieuw besturingssyteem voor de iPhone uitkomt, zal deze waarschijnlijk niet meer te downloaden zijn op de iPhone 6s en 6s Plus. Dus, wat te doen met oude iphone 5? Er zijn een paar opties voor wat te doen met een oude iPhone 5. Eén optie is om hem te verkopen aan een telefoonrecyclingbedrijf. Een andere optie is om het te houden als een back-up telefoon. Ten slotte kunnen sommige mensen ervoor kiezen om hun oude iPhone 5 te doneren aan een goed doel.

Wat krijg ik voor mijn oude iPhone?

Meestal kun je bij een upgrade naar een nieuwe iPhone je oude inruilen bij Apple. Zij geven je een bepaald bedrag voor je nieuwe telefoon, afhankelijk van de staat en het model van je oude telefoon.

Door Merritt

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn telefoon nog waard? :: Is de iPhone 11 Pro Max groot?
Handige links