Huis > W > Wat Is De Opvolger Van De Iphone 6?

Wat is de opvolger van de iPhone 6?

Heb je geen tijd om dit hele artikel door te lezen dan kunnen we alvast iets verklappen: als je een betaalbare betaalbare nieuwe iPhone zoekt als opvolger van je iPhone 6, dan is de iPhone SE een prima keuze! Andere opties waar je naar kunt kijken zijn de iPhone XR en de iPhone 11.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is het verschil tussen een iPhone 6 en een iPhone 6 Plus?

Het grootste verschil is natuurlijk het formaat. Het valt direct op dat de iPhone 6 Plus een stuk groter is dan de iPhone 6. Zo heeft de iPhone 6 'slechts' een scherm van 4,7 inch, terwijl de iPhone 6 Plus een scherm van 5,5 inch heeft. Bovendien, is de iphone 8 net zo groot als de 6? Vanaf de voorkant zijn de iPhone 6S en de iPhone 8 identiek aan elkaar. Beide toestellen hebben een 4.7 inch (11.75cm) beeldscherm met daar omheen een aluminium rand. Ook de homeknop is aanwezig. De iPhone X ziet er compleet anders uit.

Is de iPhone 8 net zo groot als de 7?

De iPhone 8 is niet zo groot als de iPhone 7. De iPhone 8 is 4,7 inch lang, 2,65 inch breed en 0,29 inch dik, terwijl de iPhone 7 4,7 inch lang, 2,64 inch breed en 0,28 inch dik is. Kan een iPhone 6 hoesje om een iPhone 7? Ja, een iPhone 6 hoesje kan op een iPhone 7. Het is echter mogelijk dat het hoesje niet zo goed past als op de iPhone 6, en dat er wat kieren zijn rond de randen van het hoesje.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Bovendien, hoe lang wordt de iphone 6 nog ondersteund?

Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android! In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus. Welk jaar kwam de iPhone 6 uit? De iPhone 6 is de naam van Apples vlaggenschip van 2014 en de opvolger van de iPhone 5S en de iPhone 5C. Het Apple-toestel werd op dinsdag 9 september 2014 gepresenteerd en had voor het eerst een groter 4,7 inch-scherm met aanzienlijk meer pixels dan zijn voorganger.

Kan je iPhone 6 nog gebruiken?

Een voorbeeld: iPhone 5s en iPhone 6 zijn oudere modellen en worden niet meer ondersteund door Apple. Dit betekent dat je de iPhone 5s en iPhone 6 al niet meer kon updaten naar het nieuwste besturingssysteem iOS 13. Je kunt met een iPhone 5S en 6 dus niet de nieuwe functies en mogelijkheden van iOS 13 gebruiken. Wat is het verschil tussen 6S Plus en 6 Plus? 6S Plus en 6 Plus zijn beide iPhone-modellen die in 2015 door Apple zijn uitgebracht. De 6S Plus is de grootste van de twee, met een 5,5-inch display vergeleken met het 4,7-inch display van de 6 Plus. Beide modellen hebben een resolutie van 1080 x 1920 pixels en maken gebruik van LED-backlit IPS LCD-schermen. De 6S Plus wordt aangedreven door een dual-core A9-processor en heeft 2 GB RAM, terwijl de 6 Plus wordt aangedreven door een quad-core A8-processor en 1 GB RAM heeft. Beide modellen hebben 16 GB, 64 GB of 128 GB opslagruimte, maar alleen de 6S Plus biedt een optie van 256 GB. De 6S Plus heeft ook een 12 MP camera aan de achterzijde met optische beeldstabilisatie, terwijl de 6 Plus een 8 MP camera aan de achterzijde heeft. Tot slot is de 6S Plus verkrijgbaar in zilver, goud, Space Gray en Rose Gold, terwijl de 6 Plus verkrijgbaar is in zilver, goud en Space Gray.

Dienovereenkomstig, hoeveel inch is de iphone 6 plus?

De iPhone 6 Plus is 6,22 inch lang, 3,06 inch breed en 0,28 inch dik.

Door Gilford Colopy

Vergelijkbare artikelen

Wat is een iPhone plus? :: Wat is mijn telefoon nog waard?
Handige links