Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je Je Telefoon Niet Op Vliegtuigstand Zet?

Wat gebeurt er als je je telefoon niet op vliegtuigstand zet?

Aangezien je in vliegtuigmodus niet kan bellen, geen berichten kan verzenden en niet op het internet kan surfen, schakelen heel wat mensen hun toestel gemakshalve gewoon uit. Muziek beluisteren die op je telefoon is opgeslagen kan je echter gerust blijven doen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kun je appen vanuit het vliegtuig?

De snelheid van internet in het vliegtuig is lang niet zo snel als op vaste grond, maar je kunt er prima mee Whatsappen, e-mailen en zelfs een beetje op sociale media rondkijken. Lekker Netflixen zit er bij veel airlines helaas nog niet in, al bieden sommigen wel streampakketten aan. Hoe kan je door vliegtuigstand heen bellen? nanders. Door vliegtuigmodus heen gaat niet, omdat daarmee fysiek alle signaal uitgeschakeld wordt. Dan valt je toestel niet te bereiken.

Wat schakelt vliegtuigmodus uit?

Het korte antwoord is dat u de vliegtuigmodus uitschakelt door de vliegtuigmodusinstelling op uw toestel uit te schakelen.
Wanneer u de vliegtuigmodus uitschakelt, krijgt uw toestel weer toegang tot het mobiele netwerk en kunt u bellen en gebeld worden, sms'en en datadiensten gebruiken.
Sommige toestellen hebben een fysieke schakelaar die de vliegtuigmodus regelt, terwijl andere een schakelaar op het scherm hebben.
U vindt de vliegtuigmodus meestal in het instellingenmenu van uw toestel. Vervolgens, hoe niet storen instellen? U kunt Niet storen instellen, waardoor alle inkomende meldingen zwijgen, door de app Instellingen te openen en Niet storen te selecteren. U kunt vervolgens plannen wanneer u wilt dat Niet storen wordt in- en uitgeschakeld, of u kunt het handmatig inschakelen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe zet ik WhatsApp op niet storen?

Ook komt WhatsApp met een stille modus, waarbij het bolletje voor nieuwe berichten op het app-icoontje van WhatsApp kan worden uitgezet voor chats die op de stand Stil staan. Dat was tot nu toe niet mogelijk. De functie werkt al op nieuwe Android-toestellen, waar het onderdeel is van systeemfunctie Silent Mode. Wat is dat maantje op mijn iPhone? Niet storen, of een andere focus zijn te activeren via Instellingen of door het bedieningspaneel te openen en op het maantje te tikken, in de statusbalk verschijnt een maantje of ander focus-icoon dat aangeeft dat de optie actief is. Uitschakelen kan via dezelfde stappen.

Wat is een stilgehouden oproep?

Oproepen van onbekende nummers worden stilgehouden, naar voicemail gestuurd en weergegeven in 'Recent'. De iPhone blijft overgaan van inkomende oproepen van je contactpersonen, personen die je hebt gebeld en oproepen van Siri-suggesties. Je moet er alleen nog wel rekening mee houden dat je telefoontjes kan missen. Wat houdt niet storen in op Samsung? De functie "Niet storen" op Samsung-smartphones is ontworpen om alle inkomende gesprekken en meldingen het zwijgen op te leggen en te voorkomen dat het toestel trilt of geluiden afspeelt. Dit kan handig zijn als je in een vergadering zit of probeert te slapen. Om Niet storen te activeren, open je gewoon de Instellingen-app en selecteer je de optie "Niet storen". U kunt vervolgens kiezen hoe lang u wilt dat de functie actief is, of u kunt de optie "Totdat ik het uitschakel" selecteren om het voor onbepaalde tijd ingeschakeld te houden.

Hoe zet je uit dat mensen je kunnen bellen?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het kan variƫren afhankelijk van het type telefoon dat u heeft en de instellingen van uw telefoon. In het algemeen kun je echter de oproepfunctie op je telefoon uitschakelen door naar het menu Instellingen te gaan en de optie "Niet storen" te selecteren. Op die manier worden alle inkomende gesprekken geblokkeerd.

Door Vrablik

Vergelijkbare artikelen

Kunnen Nintendo Switch spellen ook op de switch Lite? :: Wat is het verschil tussen niet storen en vliegtuigmodus?
Handige links