Huis > W > Wat Draait Er Op De Achtergrond Iphone?

Wat draait er op de achtergrond iPhone?

In principe draaien alle apps die je geopend hebt op de achtergrond, wat ze precies doen kun je niet zien, maar je kunt ze wel afsluiten door twee keer op je homeknop te drukken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, kan ververs op achtergrond niet aanzetten iphone?

Hoe activeer ik verversen op de achtergrond in de iOS-...

  1. Ga naar de Instellingen van je-iOS apparaat.
  2. Open het menu Algemeen.
  3. Open het submenu Ververs op achtergrond.
  4. Controleer of de schakelaars voor “Ververs op achtergrond” en de tado° app op Aan staan.
Hoe pagina verversen op iPad? Terug naar boven gaan: Tik dubbel boven in het scherm om snel terug te gaan naar de bovenkant van een lange pagina. Meer van de pagina zien: Draai de iPad in de liggende weergave. De pagina vernieuwen: Veeg omlaag vanaf de bovenkant van de pagina. in de rechterbovenhoek van de pagina.

Dienovereenkomstig, waarom is de batterij van mijn iphone geel?

Er zijn een paar redenen waarom de batterij van uw iPhone geel kan zijn. Een mogelijkheid is dat uw batterij een fabricagefout heeft. Een andere mogelijkheid is dat uw batterij is beschadigd door blootstelling aan extreme hitte of kou. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw batterij gewoon oud is en vervangen moet worden. Bovendien, hoe kun je je iphone batterij sparen? Er zijn een aantal manieren om de batterij van uw iPhone te sparen:
Verminder de helderheid van het scherm of gebruik Auto-helderheid. Verminder de tijd die u aan uw toestel besteedt. Schakel Locatiediensten of het verversen van apps op de achtergrond uit.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke apps zijn actief?

Schakelen tussen recente apps

  • Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal daarna je vinger van het scherm. Tik op Recente apps als je Android Go gebruikt met navigatie met 3 knoppen.
  • Swipe naar links of naar rechts om naar de app te schakelen die je wilt openen.
  • Tik op de app die je wilt openen.
Hoe kun je zien welke programma's actief zijn? Je kunt hem ook bereiken door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken en Taakbeheer te kiezen of door Ctrl +Alt +Del in te drukken om in dit overzicht dezelfde optie te selecteren. Onder Processen > Toepassingen zie je de software die momenteel is geopend - dit moet geen verrassingen bevatten.

Dienovereenkomstig, welke apps zijn actief op iphone?

Actieve apps afsluiten in Apple iPhone 11 iOS 13.0

Veeg met je vinger langzaam naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm tot er een overzicht van actieve apps op het scherm wordt getoond.
Dienovereenkomstig, wat is apps in sluimerstand zetten? Wanneer een app "in slaapstand" wordt gezet, betekent dit dat de app niet langer actief is. De app is nog steeds geïnstalleerd op uw apparaat, maar is niet meer actief en neemt geen bronnen meer in beslag. Dit kan handig zijn als u veel apps op de achtergrond hebt draaien en u de batterij wilt sparen of geheugen wilt vrijmaken.

Hoe zet je een app in de slaapstand?

Het proces om een app te laten slapen verschilt per besturingssysteem. Op iOS-apparaten kunt u bijvoorbeeld een app in de slaapstand zetten door te dubbelklikken op de thuisknop en vervolgens naar boven te vegen op het voorbeeld van de app. Op Android-apparaten kunt u een app in de slaapstand zetten door naar het scherm Recente apps te gaan en de app naar rechts te vegen.

Door Lili Statler

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit ik alle apps op mijn ipad? :: Hoe kan ik Picasa downloaden?
Handige links