Huis > H > Hoe Kan Ik Filmpjes Aan Elkaar Plakken Iphone?

Hoe kan ik filmpjes aan elkaar plakken iPhone?

Zo begin je:

  1. Open iMovie en tik op het plus-symbool.
  2. Kies voor Film of Trailer. Meestal is Film de beste optie.
  3. Selecteer het beeldmateriaal dat je wilt gebruiken. Tik ze (het liefst in de gewenste volgorde) aan.
  4. De filmpjes worden gedownload en in de gekozen volgorde geplaatst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe Edit je filmpjes aan elkaar?

Plak gratis filmpjes aan elkaar.

  1. Selecteren. Upload de video's en afbeeldingen die je wilt samenvoegen vanuit je apparaat.
  2. Samenvoegen. Zet de content op de juiste volgorde en gebruik de kniptool om te bepalen wanneer de ene clip stopt en de andere begint.
  3. Downloaden.
Men kan zich ook afvragen: is wevideo gratis? WeVideo is een online videobewerkingsprogramma waarmee je video's kan bewerken en monteren. De mogelijkheden in de gratis versie zijn beperkt, maar je kan er prima de belangrijkste technieken en concepten van videobewerking mee leren.

Vervolgens, hoe maak je een aftermovie?

Eerst moet je beeldmateriaal verzamelen. Dit kun je doen met een camera, telefoon of ander apparaat, of door videobeelden te verzamelen van anderen die bij het evenement aanwezig waren. Zodra je al je beelden hebt, moet je ze bewerken tot een samenhangend verhaal. Dit kun je doen met videobewerkingssoftware of door een professionele editor in te huren. Zodra je video bewerkt is, moet je hem exporteren in een formaat dat je online kunt delen. Ten slotte moet je de video uploaden naar een website voor het delen van video's, zoals YouTube of Vimeo. Dit in overweging nemend, waarom werkt video editor niet? Er zijn een paar redenen waarom video-editor niet werkt zoals verwacht. Eén reden kan zijn dat de video-editor niet compatibel is met het besturingssysteem of de hardware. Een andere reden kan zijn dat de video-editor niet goed is geïnstalleerd. Ten slotte kan de video-editor beschadigd of gecorrumpeerd zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe video knippen in video editor?

Een video knippen

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen.
Hoe knippen in video Editor Windows 10? Een video knippen

  1. In de weergave Verzameling klikt of tikt u op een video om deze weer te geven, en selecteert u vervolgens Knippen .
  2. Verplaats de witte puntjes aan het begin en het einde van de video naar de nieuwe begin- en eindpunten.
  3. Selecteer Afspelen om uw wijzigingen te testen.

Welk editing programma gebruikt Don de Jong?

Ik heb geen idee hoe je dat kan fixen, ik heb dat probleem zelf nooit gehad aangezien ik met premiere pro edit! Hoe maak je van meerdere filmpjes 1 filmpje? Er zijn een paar manieren om van meerdere films één film te maken. Eén manier is om een videobewerkingsprogramma te gebruiken, zoals Adobe Premiere Pro, om de video's te combineren tot één project. Een andere manier is om een video converter te gebruiken, zoals Handbrake, om de video's naar één formaat te converteren.

Men kan zich ook afvragen: welke app om te vloggen?

Er is geen goed of fout antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Enkele populaire vlog-apps zijn YouTube, Instagram en Snapchat.

Door Ritch Danns

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een filmpje bewerken? :: Wat is de beste video editor app?
Handige links