Huis > H > Hoe Screenrecord Je Op Windows?

Hoe Screenrecord je op Windows?

Met de gratis app van Icecream Screen Recorder kun je zowel een screen capture als een schermopname in Windows 10 maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een filmpje van internet opnemen?

Zo kun je online streaming video's opnemen

Als je geen software wilt downloaden of snel wilt beginnen met het opnemen van een stream, kun je de gratis online screen recorder van Screencapture gebruiken. Open je browser, bezoek de website en klik op de groene button om meteen je opname te starten.
Hoe maak je een Schermvideo op je laptop? Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Bovendien, hoe maak je een filmpje van je scherm iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om je scherm op een iPhone op te nemen. Eén manier is om de ingebouwde schermrecorder te gebruiken. Open hiervoor het Control Center en tik op de knop Schermopname. Er verschijnt een aftelling van 3 seconden en dan begint uw schermopname. Om de opname te stoppen, tikt u op de rode statusbalk bovenaan het scherm en vervolgens op Stop. Uw opname wordt opgeslagen in uw Foto's app.
Een andere manier om je scherm op te nemen is door QuickTime Player te gebruiken. Sluit hiervoor je iPhone aan op je computer en start QuickTime Player. Klik op Bestand en vervolgens op Nieuwe filmopname. Klik op de pijl naast de opnameknop en selecteer uw iPhone als opnameapparaat. Klik op de opnameknop om de opname te starten en klik er nogmaals op om te stoppen. Uw opname wordt op uw computer opgeslagen. Trouwens, hoe scherm opnemen mac? Er zijn een paar manieren om schermopnames te maken op een Mac. Eén manier is om het programma QuickTime Player te gebruiken dat op elke Mac is geïnstalleerd. Open hiervoor QuickTime Player en ga naar Bestand > Nieuwe schermopname. Er verschijnt een schermopnamevenster en u kunt op de opnameknop klikken om de schermopname te starten.
Een andere manier om een schermopname te maken op een Mac is door de ingebouwde schermopnametool in macOS Mojave te gebruiken. Open hiervoor de Screen Recording tool door op Shift+Command+5 op je toetsenbord te drukken. Er verschijnt een schermopnamevenster en u kunt op de opnameknop klikken om de opname van uw scherm te starten.
Als je je scherm met audio wilt opnemen, kun je de QuickTime Player-methode of de Screen Recording-tool in macOS Mojave gebruiken. Om uw scherm met geluid op te nemen met de QuickTime Player-methode, opent u QuickTime Player en gaat u naar Bestand > Nieuwe schermopname. Er verschijnt een schermopnamevenster en u kunt op de pijl omlaag naast de opnameknop klikken om te kiezen of u uw hele scherm of slechts een deel ervan wilt opnemen. U kunt ook op de microfoonknop klikken om te kiezen of u het geluid van de interne microfoon van uw computer of van een externe microfoon wilt opnemen. Om uw scherm met geluid op te nemen met de schermopnametool in macOS Mojave, opent u de schermopnametool door op Shift+Command+5 op uw toetsenbord te drukken. Er verschijnt een schermopnamevenster en u kunt op de pijl omlaag naast de opnameknop klikken om te kiezen of u uw hele scherm of slechts een deel ervan wilt opnemen. U kunt ook op de knop Opties klikken om te kiezen of u het geluid van de interne microfoon van uw computer of van een externe microfoon wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe maak je een schermopname op je laptop Windows 11?

Hoe u uw scherm opneemt in Windows 11

  1. Open de Application u wilt opnemen.
  2. Druk op Windows + G keys tegelijkertijd om de .
  3. Klik op de Capture icon vanaf de bovenkant van het scherm.
  4. In de Capture werkbalk, klik op de Mic icon om het indien nodig in of uit te schakelen.
  5. Klik nu op Start recording in de Capture werkbalk.
Dus, kan ik een livestream opslaan? Dit artikel leert je hoe je live streamende video's kunt opnemen met OBS Studio, en hoe je videostreams die niet live zijn kunt downloaden en opslaan met diensten zoals KeepVid.com en Savefrom.net. Onthoud wel dat je auteursrechten kunt schenden door video's te downloaden waar je geen toestemming voor hebt.

Hoe kan ik tv opname opnemen in mijn computer?

Opnemen op de computer

Om beelden op de computer op te nemen van de tv hebt u een tv-tunerkaart nodig. Deze kaart zit al standaard in tv's, dvd-recorders en harddiskrecorders. In de pc is het een aparte kaart – of USB-stick – die kan worden toegevoegd. Lang niet alle pc's hebben er daarom een.
Dus, hoe maak je schermopname iphone 13? Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op de iPhone 13. De eerste manier is om de zijknop en de knop Volume omhoog tegelijkertijd ingedrukt te houden. De tweede manier is om de aan/uit-knop en de thuisknop tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Hoe deel je je scherm op iPhone?

Er zijn twee manieren om je scherm op de iPhone te delen. De eerste manier is om de ingebouwde functie Scherm delen in de app Berichten te gebruiken. Open hiervoor de Berichten-app en start een nieuw gesprek. Tik vervolgens op de knop "i" in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik vervolgens op de knop "Scherm delen". Hiermee kunt u uw scherm delen met de persoon die u een bericht stuurt.
De tweede manier om je scherm te delen is door de AirPlay-functie te gebruiken. Zorg ervoor dat je iPhone en het apparaat waarmee je je scherm wilt delen verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Open vervolgens het Control Center op je iPhone door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen. Tik op de knop "AirPlay". Er verschijnt een lijst met apparaten waarmee je je scherm kunt delen. Tik op het apparaat waarmee u uw scherm wilt delen en tik vervolgens op de knop "Spiegelen". Het scherm van je iPhone wordt nu gedeeld op het andere apparaat.

Door Theo Schoenecker

Vergelijkbare artikelen

Waar slaat QuickTime op? :: Hoe kan ik super 8 film digitaliseren?
Handige links