Huis > W > Waar Slaat Quicktime Op?

Waar slaat QuickTime op?

Hij slaat ze op in de temporary bestanden, een soort cache. Dus net als de geschiedenis in bijvoorbeeld je browser.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, hoe schermopname met geluid?

Android schermopname met app

Zo is AZ Screenrecorder een app die perfect is voor schermopnames. Met deze app kun je je scherm Full-HD en verticaal en horizontaal opnemen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om het geluid van je microfoon op te nemen of van je telefoon zelf.
Kan livestream opgenomen worden? Men kan dan bijvoorbeeld op social media aankondigen dat er een livestream zal worden uitgezonden, waarbij men dan de link deelt waarop de livestream te zien is zodra deze is begonnen. Uiteraard kunnen de beelden ook worden opgenomen, zodat de uitzending uiteindelijk ook nog terug te zien is.

Men kan zich ook afvragen: kun je livestream later bekijken?

Ja, u kunt livestreams later bekijken. Ze zullen echter niet live zijn, en u kunt niet communiceren met de omroeper of andere kijkers. Hoe streams downloaden? Om een stream te downloaden heb je een programma nodig dat verbinding kan maken met de streaming server en de gegevens kan downloaden. Er zijn veel programma's die dit kunnen, maar wij raden aan Open Broadcaster Software (OBS) te gebruiken.
Zodra je OBS hebt geïnstalleerd, open je het en klik je op de "+" knop in de "Sources" sectie. Selecteer "Input/Output" en kies dan de optie "URL". Voer in het veld "URL" het adres in van de stream die je wilt downloaden.
Klik op de "OK" knop en de stream zal beginnen te downloaden. Je kunt het dan opslaan op je computer door op de "Record" knop te klikken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke USB stick voor opnemen tv?

U hebt het volgende nodig om aan de slag te gaan:

  • Een tv die USB-recording ondersteunt.
  • Een externe USB-harde schijf: er kan zowel 2.5 (mobiele) als 3.5 (desktop) inch worden gebruikt, maar in de praktijk wordt de voorkeur gegeven aan 2.5 inch-schijven omdat ze minder energie verbruiken en stiller zijn.
Kan je opnemen met IPTV? Zo kun je met een IPTV box gebruik maken van interactieve TV, EPG, terugkijken en opnemen en meer. Denk bijvoorbeeld aan een NAS en extra toevoegingen als IMDb gegevens bij vod en series.

Hoe zet je schermopname aan?

Dat kun je dan zelf toevoegen.

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Ga naar 'Bedieningspaneel'.
  3. Zoek onder 'Meer regelaars' de functie 'Schermopname' op.
  4. Druk links daarvan op het groene plusje.
  5. De functie voor screen video staat nu in het bedieningspaneel. Dit is een makkelijke opnameknop.
Dus, hoe kun je je scherm delen? Er zijn een paar manieren om uw scherm te delen. Eén manier is om een applicatie voor scherm delen te gebruiken zoals Skype of Google Hangouts. Een andere manier is het gebruik van een screencast programma zoals Screencast-O-Matic.

Hoe deel je je scherm op FT?

Om uw scherm op FT te delen, moet u de functie "Scherm delen" in de FT vergaderingsapplicatie gebruiken. Dit kunt u doen door te klikken op het "Share Screen" pictogram in de werkbalk bovenaan het FT vergaderingsvenster. Wanneer u op dit pictogram klikt, verschijnt een nieuw venster waarin u wordt gevraagd te selecteren welk scherm u wilt delen. Zodra u het scherm hebt geselecteerd dat u wilt delen, wordt het scherm gedeeld met alle andere deelnemers aan de FT vergadering.

Door Joshuah Hamin

Vergelijkbare artikelen

Hoe activeer je een link in een PowerPoint? :: Hoe Screenrecord je op Windows?
Handige links